FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
Boby_Fischer
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Boby_Fischer »

możecie podać ustawienia jakich Wy używacie? Gracie tylko w nocnych godzinach tak? 22- 2 w nocy? U jakiego brokera to jeszcze działa tak naprawde? Wiekszosc rozszerza spread na nocny trejding, slyszalem ze na AM jeszcze można? no i jak z tymi parametrami?
Boby Fischer is great!

Maciekkov
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maciekkov »

To nie jest FAP tylko auto_pilot.Częstujcie się:) dodał bym instrukcje obsługi ale nie da rady za dużo waży:(
Jak ktoś chce instrukcje to niech wyśle mi PW i poda maila..

Dodano po 4 godzinach 50 minutach:

inwestor86 pisze:ludzie zrozumcie, ze fapturbo jest za dobry.. brokerzy szczerze go nienawidza i robia wszystko, zeby przynosil straty (czyt. zyski dla brokera), jjuz teraz wiekszosc brokerow nie pozwala na jego uzywanie.. za kilka tygodni, miesiecy bedzie koniec tego EA
Naprawde nie wiem oco ci chodzi brokerzy zarabiaja na spreadzie więc czemu mieli by blokować nam te roboty!!To była by głupota z ich strony ;]Więc napisałem do supportu XTB pierwsze pytanie o spread czy jest taki sam jak na demo i czy w nocy zwiększaja a drugie pytanie o roboty czy można z nich korzystać. Odpisali mi tak:
"Spready są stałe i dla EURUSD naprawdę są tylko na 2 punkty. Na noc
rozszerzane są tylko spready na crossach złotówkowych.

Wyjątek - publikacja danych makro - wtedy jeżeli rynek międzybankowy to
zrobi my również jesteśmy rozszerzyć spread przy czym trwa to max. 2
minuty, aż rynek pozna dane i odzyska płynność. "

"Odnośnie robotów - podejrzewam, że chodzi o systemy mechaniczne -
oczywiście nie zabraniamy takich narzędzi.

Pozdrawiam,"

Także inwestor skoro dużo ludzi korzysta z tych EA to brokerzy są raczej za , poniewaz oni maja z tego kase ;]
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Jankes
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jankes »

Email z XTB :
Witam Panie J.
Spread jest zmieniany ze względu na małą płynność na tych instrumentach w późnych godzinach wieczornych.
W przypadku pytań zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam,

X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A.
ul. Ogrodowa 58, 00-876 Warszawa
tel. 022 520 22 86, 87, fax: 022 520 22 81
@xtb.pl
www.xtb.pl

X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A., z siedzibą w Warszawie przy ul. Ogrodowej 58, 00-876 Warszawa, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla m. st. Warszawy w Warszawie, XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000217580, NIP 527-24-43-955, kapitał zakładowy, wpłacony – 5500000 zł.
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A a joint-stock company, registered office: Warsaw 00-876, 58 Ogrodowa Street, entered in the Company Register by the Warsaw District Court, 12th Commercial Division of the National Court Register, KRS Register no. 0000217580, VAT no. 527-24-43-955, share and paid–in capital – PLN 5,500,000

-----Original Message-----
From:
Sent:
To:
Subject: Spread

Witam,
z jakiego powodu jest zwiększany spread na parach EUR/CHF
oraz EUR/GBP?
Pozdr.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

Maciekkov pisze:Widział ktoś takie jaja:D Cuda na kiju
wyniki rewelacyjny, jednak Modelling quality masz tylko 70%- to jak wróżenie z fusów. Poczytaj trochę forum, wiarygodne backtesty robotów robi się z Modelling quality 90%. Na forum jest dokładnie napisane, jak osiągnąć tak wysoką dokładność testu.

mijas
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: mijas »

Czy może mi ktoś napisać jak uruchomić tego autopilota (łopatologicznie krótka instrukcja) bo na XTB i FXPro nie mogę tego uruchomić, otrzymuje komunikat "removed"

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

Naprawde nie wiem oco ci chodzi brokerzy zarabiaja na spreadzie więc czemu mieli by blokować nam te roboty!!To była by głupota z ich strony ;]
nie znam szczegolow, ale wiem, ze wielu brokerow nie pozwala juz na uzywanie fapa

krukrafal
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: krukrafal »

Jesli ktos chce przetestowac to prosze Fab 3.6.Jest to tylko sam scalper.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

horhe1984
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: horhe1984 »

Rozszerzenie spreadu na niektórych parach walut w godzinach nocnych
11.03.09

Rozszerzenie spreadu na niektórych parach walut w godzinach nocnych

Szanowni Państwo,

Chcielibyśmy zwrócić Państwa uwagę na istotne zmiany w warunkach obrotu, jakie będą obowiązywać począwszy od dnia 11 marca 2009 roku. Spread transakcyjny na parach EUR/CAD, EUR/GBP, GBP/CAD, GBP/NZD, GBP/CHF oraz EUR/CHF zostanie zwiększony dwukrotnie w godzinach 21.00 – 8.00 czasu GMT. Zwiększenie wielkości spreadu w godzinach nocnych wynika z aktualnych warunków rynkowych, determinujących niską płynność wymienionych par oraz z faktu występowania tzw. "cienkiego rynku" tj. okresów handlu gdzie liczba transakcji jest znikoma w porównaniu z normalnymi warunkami rynkowymi.

Zespół Admiral Markets

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

No dobrze ale z tego co czytam to praktycznie nigdzie nie ma zwiększonego spreadu na parę EUR/USD w związku z tym o co chodzi? Czyż FAP nie działa dobrze także na tej parze?

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

no nie dziala

ODPOWIEDZ