Ale działa na realu! Choć muszę przyznać, że większość transakcji jest taka, na które bym się nie odważył.mikolaj2 pisze:Niestety, ale załączona strategia na backtestach nie zawiera transakcji....
FAP Turbo
krys3000 pisze: Witam, zainteresowała mnie ta strategia, więc odnalazłem jakiś zdekompilowany plik, wyprułem funkcje z biblioteki dll, usunąłem część odpowiedzialną za trading na EURUSD, ponieważ nie dawała żadnego zysku i dokładnie go przeanalizowałem. Dla chętnych wrzucam strategię na forum. Nic nie mówiące nazwy zmieniłem na polskie. Co prawda jest to stara wersja (1.6) jednak gdy przeglądałem wersję 5.0 to sposób wchodzenia (wykupienie bądź wyprzedanie na RSI oraz przebicie średniej) i wychodzenia (TP, SL i Noise) z rynku jest dokładnie ten sam. Zmieniły się jedynie parametry Noise, usunięto kilka drobnych błędów w kodzie oraz rozbudowano zabezpieczenie (sic!)
Wrzuciłem na demko Bossy i nie działa.
Ikonka jest szara i po naniesieniu na wykres nie mam żadnego komunikatu.
Wie ktoś może dlaczego?
PPMleszczu pisze:Wie ktoś może dlaczego?

Kod: Zaznacz cały
#property copyright ""

Najnowsza wersja jaką udało mi się znaleźć, oczywiście bez żadnych zabezpieczeń. Opisów funkcji nie dodawałem, ale niewiele się zmieniło od wersji, którą wrzuciłem jakiś czas temu. Zasady wejścia i wyjścia są takie same. Poprawiono trochę błędów w kodzie i rozbudowano zabezpieczenia.
Krzysiek
Krzysiek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.