FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
AK53
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: AK53 »

mikolaj2 pisze:Niestety, ale załączona strategia na backtestach nie zawiera transakcji....
Ale działa na realu! Choć muszę przyznać, że większość transakcji jest taka, na które bym się nie odważył.

Awatar użytkownika
mikolaj2
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mikolaj2 »

Jak dziala na realu to wrzucam na serwer i bede obserwowal... Pozdrawiam!

krys3000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krys3000 »

U mnie działa i w testach i w realu, ważne by stosować zgodnie z instrukcją czyli tylko dla par EURCHF, EURGPB, GBPCHF or USDCAD okres M15.

Awatar użytkownika
AK53
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: AK53 »

A jak potrafisz, to możesz sobie dopisać inne pary. Tylko uwaga na parametry liczbowe!!

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

krys3000 pisze: Witam, zainteresowała mnie ta strategia, więc odnalazłem jakiś zdekompilowany plik, wyprułem funkcje z biblioteki dll, usunąłem część odpowiedzialną za trading na EURUSD, ponieważ nie dawała żadnego zysku i dokładnie go przeanalizowałem. Dla chętnych wrzucam strategię na forum. Nic nie mówiące nazwy zmieniłem na polskie. Co prawda jest to stara wersja (1.6) jednak gdy przeglądałem wersję 5.0 to sposób wchodzenia (wykupienie bądź wyprzedanie na RSI oraz przebicie średniej) i wychodzenia (TP, SL i Noise) z rynku jest dokładnie ten sam. Zmieniły się jedynie parametry Noise, usunięto kilka drobnych błędów w kodzie oraz rozbudowano zabezpieczenie (sic!)

Wrzuciłem na demko Bossy i nie działa.
Ikonka jest szara i po naniesieniu na wykres nie mam żadnego komunikatu.
Wie ktoś może dlaczego?

Awatar użytkownika
bbq
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: bbq »

leszczu pisze:Wie ktoś może dlaczego?
PPM :arrow: modyfikuj, dodaj # w pierwszej linii (albo usuń cala linie), kompiluj i już...

Kod: Zaznacz cały

#property copyright ""
Krys3000 kawał dobrej roboty, dzięki :wink:

Awatar użytkownika
xkubas
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xkubas »

Witam, próbuję dodać lub usunąć to co napisałeś ale za każdym razem mam odmowę dostepu przy próbie kompilacji? co robię nie tak? pozdrawiam

nmx
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: nmx »

witam szanownych forumowiczow,

edit: odblokuj plik we wlasciwosciach (jest chroniony przed zmianami)

krys3000
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krys3000 »

Najnowsza wersja jaką udało mi się znaleźć, oczywiście bez żadnych zabezpieczeń. Opisów funkcji nie dodawałem, ale niewiele się zmieniło od wersji, którą wrzuciłem jakiś czas temu. Zasady wejścia i wyjścia są takie same. Poprawiono trochę błędów w kodzie i rozbudowano zabezpieczenia.

Krzysiek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ