FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
ducall
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: ducall »

tak od tygodnia moze dwóch
Ile razy znajdę klucz do sukcesu, to zawsze znajdzie się jakiś dupek co zmieni zamek!

DonCasa
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: DonCasa »

Jak ustawić tego FAPA?? Mam demo i chciałbym zobaczyć jak działa ten robot. Cały czas mam krzyżyk zamiast buźki...??

pawelklos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawelklos »

DonCasa pisze:Jak ustawić tego FAPA?? Mam demo i chciałbym zobaczyć jak działa ten robot. Cały czas mam krzyżyk zamiast buźki...??
A włączyłeś strategie w mt?

DonCasa
Bywalec
Bywalec

Ok. Kompletnie o tym zapomniałem. Dzięki. Wiecie może jak go ustawić żeby odpowiednio otwierał transakcje?? Powiedzmy że ma kapitał 3000 pln. i chce inwestować 0.2 0.3 lota. I czy musze jakies wskaźniki włączyć czy on sam wszystko przelicza?

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Panowie żeby było jasne a zarazem pomocne w Waszych decyzjach. FapTurbo jest podstawowym EA do gry na eur/gbp. Podstawowym.. ale nie najlepszym... ale to już inna sprawa. Niestety poki co i giełda nie daje wymaganych specyficznych ruchów aby mozna było myslec o zyskach ani też mało jest brokerów którzy spełniaja odpowiednie warunki ku temu.. mam na myśli wysokość spreadu. Osobiście będąc zainteresowanym pilotuję ta sprawę - co jakis czas można kontaktowac się ze mną w tej sprawie.
Reasumując: poki co.... całkowicie nie opłaca się gra na tych zasadach

DonCasa
Bywalec
Bywalec

Nieadekwatny zysk do ponoszonego ryzyka. 10 transakcji na platformie i robota "zezłomowałem". Pozostaje przy panca eagle i własnej wiedzy...

DonCasa
Bywalec
Bywalec

no to pochwal się... :)

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

Fajny śmietnik sobie robicie panowie.

Awatar użytkownika
inwestor86
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: inwestor86 »

ducall pisze:Proszę bardzo
wczoraj sprawidzlem na demo, i 5 pozycji na plus, ok 30 pipsow w sumie.. sprawdzal ktos tego infinity w dluzszym okresie?

DonCasa
Bywalec
Bywalec

Chwalisz sie ze coś masz... I co z tego. Każdy coś ma. Ja ma Porshe Panamera, ty robota do sprzątania a on ma rower. Kto to zweryfikuje. NIKT!!!! :lol:

POZDRO dla ludzi myślących.

ODPOWIEDZ