FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marius09 »

Mi na razie FAP chodzi od tygodnia 24 godziny na dobę i póki co nie zaliczył wtopy. Mam nadzieję, że nie zapeszę :)

Robertloser
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Robertloser »

Chodzi w realu? U jakiego brokera?

Awatar użytkownika
Eurodolar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eurodolar »

Robertloser pisze:Chodzi w realu? U jakiego brokera?
Przyłączam się do pytania.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
EUR/USD vs DJIA

kiker
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kiker »

zaliczy wtope ze ho hoo, kwestia czasu

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

Nie na koncie testowym chodzi na razie na XTB ale 24 godziny na dobę. Wyniki może nie są rewelacyjne bo przez 1 tydzień grając 0,1 lota ugrał 159 złoty zysku no ale ugrał zysk. W tym czasie złożył około 20 transakcji w tym 2-3 ujemne dokładnie nie pamiętam a drugiego kompa, na którym to chodzi mam wyłączonego więc teraz nie sprawdzę.

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: chojnak »

Mi chodził na AM, w realu.

Na EUR/CHF i EUR/GBP. W dwie noce ok. 40zł profitu na 0.02 lota. Trzeciej wszystko stracił z nawiązką :) Już nie chodzi.

Awatar użytkownika
senemedar
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: senemedar »

chojnak pisze:Mi chodził na AM, w realu
i na 5 pipsach spreadu ?

Awatar użytkownika
chojnak
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: chojnak »

Tak.
W wersji 44 możesz ręcznie ustawić maksymalny spread, ustawiłem te nieszczęsne 5 pips. EUR/CHF.

Zabawne, Fap zarabiał. Manualnie w życiu nie dawałbym takich zleceń jak on, bo patrzyłem sobie jak stawiał i zamykał zlecenia :D

Ale zarabiał. Cienko, 2-5 pips (dałem TP 5 pips). Po czym przyszedł dzień (a właściwie noc) kiedy cały zarobek poszedł się gonić na jednym złym trejdzie.

Dziękuję. pobawiłem się Fapem. Tak jak napisałem X postów powyżej, Fap to zabawka. Nie nadaje się do długoterminowego skubania po 2-5 pipsów z uwagi na paniczne obsuwy na kapitale które robi przy którymś z kolei trejdzie.

marius09
Stały bywalec
Stały bywalec

No ja dalej czekam bo póki co FAP sobie dziobie. Inna sprawa, że to co on dziobie to na waciki no ale wtopy na razie nie zaliczył. Ciekawe do ilu dojedzie?

BUF
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BUF »

Myślę, że warto odświeżyć wątek… dlaczego?

Wczoraj z ciekawości przyjrzałem się ponownie parze eur/gbp mając na myśli powrót do dawnego zyskownego skalpowania. Niestety już ruchy samej pary niwelują wszelką chęć powrotu to gry nie mówiąc już o pozostałych wymaganiach jak np. wysokość spreadu itp. Ale jednak pojawiło się światełko w tunelu. Mam na myśli parę eur/chf. Zwróćcie uwagę, że zachowuje się podobnie jak kiedyś eur/gbp. Zrobię wstępne testy na swoim automacie i podam wynik na forum czy warto się tą parą zainteresować.

EDIT:
Wrzucam wynik testu z minionego miesiąca

EDIT II:
Podaję jeszcze wyniki testu z czerwca. Jak widać para ma już od jakiegoś czasu utrzymującą się tendencje dobrych ruchów.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ