FAP Turbo
Dzis sobie wlasnie uruchomilem na demie tego robota gdyz moja platforma w realu nie pozwala na gre poprzez MT4 
Niestety nie chce dzialac mam buzki na wykresach w MT4 i pomyslnie dokonalem aktywacji Fapturbo na koncie demo.
Niestety w dzienniku mam taki blad:
2009.03.24 17:23:18 Expert FapTurbo37 EURCHF,M15: removed
2009.03.24 17:10:19 Expert FapTurbo37 EURCHF,M15: loaded successfully
i tak z kazda para
Po prawej stronie w Nawigatorze w podkategorii strategia symbol fapturbo pozostaje szary a reszta (inne strategie) jest kolorowa.
...i nie wiem co jest granie system nic nie chce kupowac juz od ponad 1.5h go testuje i nic zwiekszylem spred zeby zobaczyc czy dziala i nic...

Niestety nie chce dzialac mam buzki na wykresach w MT4 i pomyslnie dokonalem aktywacji Fapturbo na koncie demo.
Niestety w dzienniku mam taki blad:
2009.03.24 17:23:18 Expert FapTurbo37 EURCHF,M15: removed
2009.03.24 17:10:19 Expert FapTurbo37 EURCHF,M15: loaded successfully
i tak z kazda para

Po prawej stronie w Nawigatorze w podkategorii strategia symbol fapturbo pozostaje szary a reszta (inne strategie) jest kolorowa.
...i nie wiem co jest granie system nic nie chce kupowac juz od ponad 1.5h go testuje i nic zwiekszylem spred zeby zobaczyc czy dziala i nic...
- inwestor86
- Pasjonat
Niewiem co o tym wszystkim myślec reklama czy nie reklama ale ten EA jest super!! Martwi mnie jednak duży SL ale nie wiem jak on generuje sygnały do kupna ale prawie nie ma strat więc duży SL chyba można przeżyć:)(na demie
)ale mam problem z uruchomieniem tego w rachunku demo.Tester strategi chodzi idealnie na tych parach ale gdy chcem to podlączyc pod rachunek demo nie dokonuje zleceń choc "uśmiechnięta buźka"jest w prawym rogu i z lewej strony pojawiają się statystyki.ale nie dochodzi do żadnych tranzakcji.Czy jest to wina klucza rejestracyjnego??a może cos źle robie??

W zalączniku jest symulacja i męczy mnie pewna rzecz na wykresie są 4 znaczące spadki sprawdziłem te zlecenia i coś mi sie nie zgadza robot karze wykonac zlecenie buy lecz cały czas spada ok to mnie nie dziwi ale SL wynosi 200 a tranzakcja zostaje zamknięta gdy jest -114 a chwile poźniej cena rośnie i spokojnie mógłbym wyjść na plus.i własnie te 4 zlecenia sa identyczne czemu robot nie czeka do -200 choć stać mnie na pokrycie tej straty.
I jeszcze na bilansie widac że sa pozycje stratne po -4$ dlaczego on zamyka takie pozycje??skoro SL JEST -200.skoro już zamyka takie tranzakcje na -4$ czemu nie moze zamknąc tej co rośnie do -166$ wcześniej gdy traci ona 4$ nie ogarniam tego .
I jeszcze na bilansie widac że sa pozycje stratne po -4$ dlaczego on zamyka takie pozycje??skoro SL JEST -200.skoro już zamyka takie tranzakcje na -4$ czemu nie moze zamknąc tej co rośnie do -166$ wcześniej gdy traci ona 4$ nie ogarniam tego .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Generalnie jak zauważyłeś, nie jest to automat który czeka na SL. SL jest dla niego ostatecznością jeśli wcześniej nie dostanie innego sygnału zamknięcia. Jak chcesz być świadomy co robi EA to przegryź się przez jego kod
Mi się nie chciało, ale na pewno jest ograniczenie czasowe otwarcia pozycji jeśli masz FapTurbo_DurationInHours > 0 i jest też tam funkcja TradeSignalCloseOrder dająca sygnał zamknięcia.