PANCA EAGLE wysoka skutecznosc i banalna prostota
Moim zdaniem nie da sie zrobic z Panca systemu zarabiajacego w dluzszym okresie (wiem, bo sporo ustawien probowalem). Jesli juz ktos jest zainteresowany czyms podobnym to lepiej cos klecic na bazie Overnight Breakout, ktory byl opisany na tym forum z pol roku temu przez fxlamera, takie jest moje skromne zdanie 

No tak, ale Panca bazuje na konsolidacji nocnej, gdy handel odbywa się w Azji, czyli tak samo jak tamten system. Jak jeszcze na panca wrzucisz Fibo, to czym one sie tak naprawdę różnią?Jacas pisze:Moim zdaniem nie da sie zrobic z Panca systemu zarabiajacego w dluzszym okresie (wiem, bo sporo ustawien probowalem). Jesli juz ktos jest zainteresowany czyms podobnym to lepiej cos klecic na bazie Overnight Breakout, ktory byl opisany na tym forum z pol roku temu przez fxlamera, takie jest moje skromne zdanie
W systemie Overnight Breakout robionym na bazie systemu Phila Newtona wazne jest czekanie na korekte po przebiciu zakresu, no i to, ze zakres jest rozny kazdego dnia, a nie ustawiony na sztywno godzinowo.robertw7 pisze:No tak, ale Panca bazuje na konsolidacji nocnej, gdy handel odbywa się w Azji, czyli tak samo jak tamten system. Jak jeszcze na panca wrzucisz Fibo, to czym one sie tak naprawdę różnią?Jacas pisze:Moim zdaniem nie da sie zrobic z Panca systemu zarabiajacego w dluzszym okresie (wiem, bo sporo ustawien probowalem). Jesli juz ktos jest zainteresowany czyms podobnym to lepiej cos klecic na bazie Overnight Breakout, ktory byl opisany na tym forum z pol roku temu przez fxlamera, takie jest moje skromne zdanie
BoxBreakout nie znam osobiscie, ale jesli czlowiek, ktory go opisywal juz go nie uzywa, to chyba tez bym mu czasu nie poswiecal na twoim miejscu 
Overnight Breakout jak sama nazwa wskazuje mozesz uzywac w czasie naszego dnia, czyli powiedzmy od 7 rano do 21, ale rano zazwyczaj duzo lepsze wyniki niz popoludniu, u mnie przynajmniej.

Overnight Breakout jak sama nazwa wskazuje mozesz uzywac w czasie naszego dnia, czyli powiedzmy od 7 rano do 21, ale rano zazwyczaj duzo lepsze wyniki niz popoludniu, u mnie przynajmniej.
Dobrze, ale w OVernight poziomy FIBO H/L ustawiasz tez na bazie sesji azjatyckiej, wobec tego, jak to przenieść na godziny popołudniowe? Czy wyznaczyc nowe H/L na bazie sesji europejskiej, czy wyznaczyc, tak jak w opisie na azjatyckiej i do końca dnia bazować na tych poziomach?Jacas pisze: W systemie Overnight Breakout robionym na bazie systemu Phila Newtona wazne jest czekanie na korekte po przebiciu zakresu, no i to, ze zakres jest rozny kazdego dnia, a nie ustawiony na sztywno godzinowo.
Czy może mi ktoś wysłać na poczte (fugar@o2.pl) plik: panca-eagle_break_out.zip ponieważ serwer ciągle każe czekać 10min.
http://www.ziddu.com/download/1754366/p ... t.zip.html to jest link poprawny znalazłem w google 

Yaaa man