dzięki wielkie!

No tak, ale to EA puszczone na testerze strategii, okropnie poniewiera saldo rachunkuluktom pisze:Heh, teraz (po fakcie) to zabrzmi jak opinia jakiegoś analityka (oni lubią po fakcie mówić), ale: tak
Przy okazji zapraszam wszystkich do zapoznania się z moim EA do gry na Panca Eagle.
Dokładny opis oraz kod znajdziecie w jeszcze ciepłym wpisie na moim blogu:
http://luktom.biz/blog/entry/196/luktom-panca-eagle-ea
No tak, ale to EA puszczone na testerze strategii, okropnie poniewiera saldo rachunku Wink Albo metoda z zasady nie przynosi zysków, albo z EA coś nie tak
To wartość średniej EMA5CTS pisze:Do czego sluży złota, przerywana pozioma linia w Panca Eagle ? Jeśli jest to teoretyczny poziom wejścia, to kiedy stosować, gdy kurs przecina ją od dołu czy od góry ? Kiedy linia ma zastosowanie, i czym ona tak naprawdę jest (co ją generuje) ?
Ale mi chodzi o testowanie w testerze strategii w mt4, a nie na demo. Odpalam go dla okresu X 08 - II 09 i nic - zero otwartych zleceń...Rzecz w tym, że to EA nie zawiera transakcji w kazdej chwili. Jak odpaliłem, to też myslałem, ze nie działa. Dopiero po jakimś czasie zaczął otwierac jakieś pozycje
Może właśnie mam w nich coś nie tak - trochę tego dużoA sprawdziłeś wszystkie ustawienia
Tak, dziala - niestety na wykresie rysuje się linia w kierunku od góry na dółchemix pisze:Ale Rozumiem, że u ciebie Ea Lutkoma działa na testerze?