ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
09 gru 2024, 23:57
1to1 pisze:
07 gru 2024, 18:09
tube.com/shorts/BFvJWrUqG3Q
Ta witryna jest nieosiągalna
Działa tylko trzeba użyć troszkę logiki. Nie kojarzę strony tube.com natomiast kojarzę youtube, zamiast zwykłego kopiuj wklej trzeba było dopisać you ;)

Ale też posłużmy sie logiką i racjonalnym myśleniem w tej kwestii. Dlaczego na forum które istnieje 20+ a może i więcej lat, zrzesza traderów którzy siedzą tutaj też xx lat w brażny gdzie niejednokrotnie sie chwalą zarobkami rzędu 10k w dzień czy xxk w tydzień/miesiąc dochodzimy do konkursów 1 vs 1 czy innych tego typu gdzie stawka to zawsze jest demo, a jak real w przypadku konkursów tjs to śmieszne pieniądze typu 500 zł. Na logikę w takiej lukratywnej branży wśród długoletnich użytkowników którzy od lat sie chwalą ze na tym zarabiają depo na pokaz to powinno być minimum real i minimum 10-20k zł bo to jak splunąć dla dochodowego daytradera a dodaje +10 do wiarygodności ;) to tak jakby zawodowi piłkarze pokazywali swoje umiejętności w Fifie, a kubica udowadniał że jest świetnym kierowcą w NFS XD

Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

Ink., no weź nie podcinaj skrzydeł!
Ja bardzo chętnie popatrzę na pokaz profesjonalizmu 8)
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Anomalia pisze:
10 gru 2024, 12:39
No mogło mnie trochę ponieść, tez oczywiście czekam, w końcu coś będzie się dziać na forum :)

Awatar użytkownika
IntrovertedTiger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger »

Ja xx lat tu nie siedzę , screnami z zarobków też się nie chwaliłem :wink: kwot rzędu 10k nie zarobiłem staż nie wile większy od daty założenia konta mimo to chce wziąć udział bo lubię zawody i rywalizacje . Wyzeruje konto ? być może , nie obawiam się że będzie jak z tym panem fibonacci-team-t21823-30.html Nie wiem czemu się tak zdenerwował ? być może poczuł się urażony brakiem szacunku , a nie powiewnie bo nigdy go nie miał , za siedzenie na jakimś forum i pisanie postów się go nie dostaje . Ja cenie ludzi za wynik i umiejętności i zdanie takich osób biorę pod uwagę w pierwszej kolejności jak większość ludzi a czy są tu takie osoby to się dopiero okaże.
https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

IntrovertedTiger pisze:
10 gru 2024, 19:29
................................................. Ja cenie ludzi za wynik i umiejętności i zdanie takich osób biorę pod uwagę w pierwszej kolejności jak większość ludzi a czy są tu takie osoby to się dopiero okaże.
Wpadłeś do nas zbyt późno. Teraz to pozostałości po czasach świetności tego forum. Data przystąpienia do forum nic nie znaczy..
Byli tu ciekawi traderzy poszerzający wiedzę o FX a teraz mamy fajne spory na różne tematy. Taka polska jazda, każdy forsuje swoją rację i tyle...
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Byłem tutaj xx lat temu i jestem teraz i powiem tak : nic się nie zmieniło jeśli chodzi o wojnę moja racja vs twoja racja, jedynie jest mniej użytkowników. Taka jest po prostu ludzka natura.

A tak na marginesie serol czy ty się zamieniłeś w Batmana i zwalczasz zło nocami ? Od kilku miesięcy publikujesz jednie gdy wszyscy już śpią

Awatar użytkownika
IntrovertedTiger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger »

Ink. pisze:
12 gru 2024, 09:31
Byłem tutaj xx lat temu i jestem teraz i powiem tak : nic się nie zmieniło jeśli chodzi o wojnę moja racja vs twoja racja, jedynie jest mniej użytkowników. Taka jest po prostu ludzka natura.

A tak na marginesie serol czy ty się zamieniłeś w Batmana i zwalczasz zło nocami ? Od kilku miesięcy publikujesz jednie gdy wszyscy już śpią
Prawdopodobne odpowiedzi na to pytanie:

a) Jest cieciem co pilnuje nocą jakiegoś nie potrzebnego nikomu obiektu za najniższą krajową i próbuje się dowartościować pisząc tu po nocach

b) Wali kokainę w nosa posypaną na cycki jakiejś modelki , oczywiście kasa w całości zarobiona na fx , gdy faza schodzi pragnie wskazać właściwą drogę tym którzy błądzą
https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]Obrazek

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

IntrovertedTiger pisze:
17 gru 2024, 02:31
Ink. pisze:
12 gru 2024, 09:31

Prawdopodobne odpowiedzi na to pytanie:

a) Jest cieciem co pilnuje nocą jakiegoś nie potrzebnego nikomu obiektu za najniższą krajową i próbuje się dowartościować pisząc tu po nocach

b) Wali kokainę w nosa posypaną na cycki jakiejś modelki , oczywiście kasa w całości zarobiona na fx , gdy faza schodzi pragnie wskazać właściwą drogę tym którzy błądzą
Nie spodziewałem się tego po sobie ale coraz bardziej Cię lubię IntrovertedTiger stajesz się moją bratnią duszą.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
10 gru 2024, 12:45
Anomalia pisze:
No mogło mnie trochę ponieść, tez oczywiście czekam, w końcu coś będzie się dziać na forum :)
Ink co stoi na przeszkodzie abyś dołączył ? Pokaż trading, który udowodni że przeciętny użytkownik może zarabiać to może to forum ożyje. Masz system, który generuje kilka procent na miesiąc to zostaniesz bohaterem i bez dwóch zdań zasłużysz na najwyższe uznanie na tym forum jakie kiedykolwiek widziałem - "forex guru" - kiedyś coś takiego dostawili użytkownicy
To dotyczy się też "cioci" Anomalii. Bądźmy jak "Dziki gon" - ostatnia jazda. Aby pokazać że to forum nie tworzyli totalni amatorzy a ludzie z krwi i kości, którzy zadzą kłam tej "brulesce" serwowanej przez DEMO daddy.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Anomalia pisze:
Anomalia nie sądzisz że czas odłożyć na bok animozje ? Dołącz do nas bez względu na to co piszą inni. Pomyśl co Nam zostało ? Łajanie xab - w łagodnym kobiecym stylu ? Widziałem to sprzed kilku dnii - dałaś po łapkach "liderowi" DT, nawet Setka dołączył kilka chwil temu. I mam pytanie czy to wszystko, co mamy do zaoferowania ? Ja reprezentuje "ekipę" STOP pasożytom piszę w innych wątkach ale to tylko ostrzeżenie przed wydawaniem kasy na niepotrzebne szkolenia... i tak wiem że niewiele osób to czyta i rozumie.
Każdy z nas wie ci się odaniela na DT. Może odwróćmy uwagę ludzi od DT i pokażmy coś istotniejszego ? Jak tak naprawdę wygląda nasz trading a nie jak jest "serwowany" przez wiadomo kogo.
Każde z nas coś wzieło z tego forum. Moim zdaniem to czas ostateczy aby coś pokazać nie mnie czy też innym użytkownikom forum jak to wygląda w praktyce ... Może ktoś kto zaczyna swoją przygodę na FX zyska na tym co pokażemy. Wiem ze jesteś czytającą osobą i wiesz ile jest bzdur ukrytych w książkach czy też YTbowych doradcach.
Potrzebujesz więcej czasu aby coś pokazać - żaden problem. Jak pisałem wcześniej wszystko jest umowne zaczynamy 6 stycznia nie liczą się procenty a raczej jak zostały "zrobione"

ODPOWIEDZ