ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Ma to jak najbardziej sens. Jeśli mam pokazać jak gram w piłkę to nie odpalam Fify ;) Jeśli ktoś jest traderem xx lat i nie ma 10k zł aby wrzucić na konto to w mojej opinii nie jest żadnym traderem tylko demowcem całe życie lub bardziej dosadnie golodupcem. Bo nie oszukujmy sie 10k jest to dużo pieniędzy ale dla osoby która pracuje na etacie za minimum a nie dla osoby która od ponad dekady działa w branży gdzie takie pieniądze można zrobić w 1 dzień. Obrona sensu demo wiele mi o tobie mówi niestety. Tak czy inaczej czekam na połowę października ;)

Awatar użytkownika
IntrovertedTiger
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IntrovertedTiger »

Z jakiego kapitału to 10k w 1 dzień?
https://www.myfxbook.com/members/IntrovertedTiger/introvertedtiger/11292258]Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

IntrovertedTiger pisze:
23 wrz 2024, 21:36
A bo ja wiem, tak luźno rzucona kwota ale na pewno nie jest to kwota która robi się na demo lub na depo 1000 zl ;)

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

IntrovertedTiger pisze:
W tym przypadku wielkość oferowanego lewara przez brokera jest kluczowa

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Ink. pisze:
24 wrz 2024, 10:00
IntrovertedTiger pisze:
A bo ja wiem, tak luźno rzucona kwota ale na pewno nie jest to kwota która robi się na demo lub na depo 1000 zl ;)
Jak tam Ink ? Widzę że produkujesz nowe wątki "nie ma miejsca na mity", robisz sobie wklejki użyłeś apki aby stwierdzić że ktoś używa innej... wiesz że za chwilę wchodzi gpt5 ? Niezłe cacko się szykuje. Kto używał ten w cyrku się nie śmieje
Ale sprawa nadal między nami nie rozstrzygnięta kto ma rację. Zamiast tego robisz jakieś wklejki jak 10 lat temu. Zaproponowałem proste rozwiązanie. Tylko ty i ja bo nikt inny nie chwycił przynęty. Nazwijmy go FN Trading Skill 1 - winter edition. Kwota dowolna itd, itp ???
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

SEROL666 pisze:
13 lis 2024, 03:28
Ink. pisze:
24 wrz 2024, 10:00
IntrovertedTiger pisze:
Jak tam Ink ? Widzę że produkujesz nowe wątki "nie ma miejsca na mity", robisz sobie wklejki użyłeś apki aby stwierdzić że ktoś używa innej... wiesz że za chwilę wchodzi gpt5 ? Niezłe cacko się szykuje. Kto używał ten w cyrku się nie śmieje
Ale sprawa nadal między nami nie rozstrzygnięta kto ma rację. Zamiast tego robisz jakieś wklejki jak 10 lat temu. Zaproponowałem proste rozwiązanie. Tylko ty i ja bo nikt inny nie chwycił przynęty. Nazwijmy go FN Trading Skill 1 - winter edition. Kwota dowolna itd, itp ???
No ja czekam bo miałeś pokazać myfxbooka, czekam z wypiekami na twarzy. Bo na razie będę cię traktował
Jak twojego kolegę od sygnałów na które też tak chętnie się rzuciłeś. Miało być połowa października jest połowa listopada. Może być niech stracę

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
13 lis 2024, 09:50
No ja czekam bo miałeś pokazać myfxbooka, czekam z wypiekami na twarzy. Bo na razie będę cię traktował
Jak twojego kolegę od sygnałów na które też tak chętnie się rzuciłeś. Miało być połowa października jest połowa listopada. Może być niech stracę
Jedno mnie dziwi do każdego "czepiasz się" chciałbyś by pokazał myfxbooka i dziwnym trafem sam unikasz tego jak ognia. ;))

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Hary pisze:
13 lis 2024, 10:39

Jedno mnie dziwi do każdego "czepiasz się" chciałbyś by pokazał myfxbooka i dziwnym trafem sam unikasz tego jak ognia. ;))
Ale ja nikogo nie proszę o założenie konta, wpłacenie pieniędzy, poświecenie xx czasu aby uzyskać wynik podpięty pod myfxbooka

Kolega wyżej sam zadeklarował się, że to zrobi i pokaże na co go stać wiec ja czekam z wypiekami na twarzy choć pewnie teraz jak już przeszedł czas znajdzie się parę "ale" i tego nie zrobi

Ciebie tez o to nie proszę, ty już to masz jedynie co oczekiwałem abyś zamiast bezsensownych screenów dał po prostu linka, co wymaga mniej pracy niż robienie screenów wiec ja nawet ci upraszczam życie

Widzisz subtelną różnice ?

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
13 lis 2024, 11:45
Ciebie tez o to nie proszę, ty już to masz jedynie co oczekiwałem abyś zamiast bezsensownych screenów dał po prostu linka, co wymaga mniej pracy niż robienie screenów wiec ja nawet ci upraszczam życie
Widzisz subtelną różnice ?

Przykro to powiedzieć ,w zasadzie Twoje wpisy często wykazują wzorce dominacji, asertywności i manipulacji. Takie wpisy mogą być
destrukcyjne i szkodliwe, szczególnie w społeczności, w których ceniona jest współpraca i altruizm.

EOT

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Hary pisze:
13 lis 2024, 12:16
Przykro to powiedzieć ,w zasadzie Twoje wpisy często wykazują wzorce dominacji, asertywności i manipulacji. Takie wpisy mogą być
destrukcyjne i szkodliwe, szczególnie w społeczności, w których ceniona jest współpraca i altruizm.

EOT
Ciekawe, choć asertywność to chyba dobra cecha ? ;)

Otóż kolego manipulacji nie ma, widzą ją jedynie osoby które czują się „zdemaskowane” i chcą obrócić kota ogonem że to wcale tak nie jest a całe zamieszanie jest podobno dlatego że to ja manipuluje.

Tak samo jak moja manipulacją było obiektywne narzędzie które wykrywa że większość twoich postów to nie są twoje posty a jedynie pisał dla ciebie je czat gpt. Tak samo tutaj ja mówię jak jest ale według ciebie manipuluje bo się tobie to nie podoba i nie pasuje do narracji. Finalnie twoje mijanie się z prawdą i jawne złapanie na kłamstwie w przypadku używaniu ejaj do sztucznego generowania postów jest ok ale moje zwracanie uwagi że coś takiego ma miejsce jest już destrukcyjne i szkodliwe. Pewnie takie by nie było gdybym złapał na tym innego użytkownika to pewnie byś przyklaskiwał. Bo nie oszukujmy się ale jedyna destrukcja i szkodliwość jaka powstała to w stosunku do twojej wiarygodności.

ODPOWIEDZ