A bo ja wiem, tak luźno rzucona kwota ale na pewno nie jest to kwota która robi się na demo lub na depo 1000 zl
W tym przypadku wielkość oferowanego lewara przez brokera jest kluczowa
Jak tam Ink ? Widzę że produkujesz nowe wątki "nie ma miejsca na mity", robisz sobie wklejki użyłeś apki aby stwierdzić że ktoś używa innej... wiesz że za chwilę wchodzi gpt5 ? Niezłe cacko się szykuje. Kto używał ten w cyrku się nie śmiejeInk. pisze: 24 wrz 2024, 10:00A bo ja wiem, tak luźno rzucona kwota ale na pewno nie jest to kwota która robi się na demo lub na depo 1000 zl![]()
No ja czekam bo miałeś pokazać myfxbooka, czekam z wypiekami na twarzy. Bo na razie będę cię traktowałSEROL666 pisze: 13 lis 2024, 03:28Jak tam Ink ? Widzę że produkujesz nowe wątki "nie ma miejsca na mity", robisz sobie wklejki użyłeś apki aby stwierdzić że ktoś używa innej... wiesz że za chwilę wchodzi gpt5 ? Niezłe cacko się szykuje. Kto używał ten w cyrku się nie śmiejeInk. pisze: 24 wrz 2024, 10:00A bo ja wiem, tak luźno rzucona kwota ale na pewno nie jest to kwota która robi się na demo lub na depo 1000 zl![]()
Ale sprawa nadal między nami nie rozstrzygnięta kto ma rację. Zamiast tego robisz jakieś wklejki jak 10 lat temu. Zaproponowałem proste rozwiązanie. Tylko ty i ja bo nikt inny nie chwycił przynęty. Nazwijmy go FN Trading Skill 1 - winter edition. Kwota dowolna itd, itp ???
Jedno mnie dziwi do każdego "czepiasz się" chciałbyś by pokazał myfxbooka i dziwnym trafem sam unikasz tego jak ognia.Ink. pisze: 13 lis 2024, 09:50 No ja czekam bo miałeś pokazać myfxbooka, czekam z wypiekami na twarzy. Bo na razie będę cię traktował
Jak twojego kolegę od sygnałów na które też tak chętnie się rzuciłeś. Miało być połowa października jest połowa listopada. Może być niech stracę
Ale ja nikogo nie proszę o założenie konta, wpłacenie pieniędzy, poświecenie xx czasu aby uzyskać wynik podpięty pod myfxbookaHary pisze: 13 lis 2024, 10:39
Jedno mnie dziwi do każdego "czepiasz się" chciałbyś by pokazał myfxbooka i dziwnym trafem sam unikasz tego jak ognia.![]()
Ink. pisze: 13 lis 2024, 11:45 Ciebie tez o to nie proszę, ty już to masz jedynie co oczekiwałem abyś zamiast bezsensownych screenów dał po prostu linka, co wymaga mniej pracy niż robienie screenów wiec ja nawet ci upraszczam życie
Widzisz subtelną różnice ?
Ciekawe, choć asertywność to chyba dobra cecha ?Hary pisze: 13 lis 2024, 12:16 Przykro to powiedzieć ,w zasadzie Twoje wpisy często wykazują wzorce dominacji, asertywności i manipulacji. Takie wpisy mogą być
destrukcyjne i szkodliwe, szczególnie w społeczności, w których ceniona jest współpraca i altruizm.
EOT