Real konkurs jest tyle trudny z tego powodu że wymaga założenia kolejnego konta od nowa co dodaje kolejne konto do rozliczenia co utrudnia rozliczenia w US plus konto myfxbook np , wymaga , pomyśl
wpłaty realnych pieniiędzy , ustalanie kwoty trawiło by miesiącami o ile w ogóle znaleźli by się chętni na takie wyzwanie na konkurs. To tobie Serlol rzucił Rękawice , W pewnym monecie trzeba się zdecydować czy jesteś facetem i wchodzisz na ten rynek jak na ring i napierdalsz się tam z innymi facetami o kase? czy pierdoli.. bez sensu na forum.
To ze byłeś w Chinach na wycieczce i miałeś misia w teczce to nikogo nie obchodzi. tak jak twoja lista zrealizowanych marzeń
jak bys tyłek potłuczonym szkłem wytarł to byś mi bardziej zaimponował.
Obije wam mordy w konkursie o ile będziecie mieli odwagę do niego stanąć ! Tobie panie Moderatorze za to że wchodzisz tu po nie udanych trejdach i wyzłośliwiasz się na użytkownikach
Serolowi za to że od wakcji jakieś wyzwania rzuca z których później sam ucieka i wraca naładowany towarem z 0,5L 40% wygrażając z za płota
I Jeszcze jest ten debil co nie umie sklecić samodzielnie zdania i czat GPT mu pisze co ma powiedzieć AYOR
Chętni ? do ustalenia tylko wielkość konta i czas , wygranego publicznie p4rzeproszę o ile tym co napisałem poczuł sie urażony