FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: tantric »

tantric pisze:
02 lis 2024, 13:24
meylo pisze:
02 lis 2024, 12:55
Dobre liczby :)
dzięki, to real
tutaj cały statement, jak widac, w niektóre dni nie trejdowałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

tantric pisze:
02 lis 2024, 21:10
tantric pisze:
02 lis 2024, 13:24
meylo pisze:
02 lis 2024, 12:55
Dobre liczby :)
dzięki, to real
tutaj cały statement, jak widac, w niektóre dni nie trejdowałem
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
meylo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: meylo »

Jeśli jesteś w stanie trzymać się stale zasad to wystarczy zwiększyć zaangażowanie. Wrzucaj efekty, wystarczy podsumowanie, chętnie popatrzę i pogratuluję :)
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Czy ja dobrze widzę ze po 16 latach obecności na rynku postanowiłeś jako rozwiązania skusić się na szkolenie ?

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
04 lis 2024, 13:38
Czy ja dobrze widzę ze po 16 latach obecności na rynku postanowiłeś jako rozwiązania skusić się na szkolenie ?
Tak, dokładnie tak. To, że jestem tu 16 lat, to nie znaczy , że 16 lat trejduję....

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

tantric pisze:
06 lis 2024, 19:12
Ink. pisze:
04 lis 2024, 13:38
Tak, dokładnie tak. To, że jestem tu 16 lat, to nie znaczy , że 16 lat trejduję....Gdyby zebrac do kupy mój czas trejdowania i oznaczyc 8 godzin jako dzięn, to nie wiem, czy 3 miesiace bym uzbierał.... :D

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

To by nawet pasowało, wcześniej podajesz strony z sygnałami i się nawet kłócisz ze jest to legitne, teraz szkolenie. Faktycznie pasuje, bo już wcześniej rozmawiając z tobą miałem dziwne wrażenie ze rozmawiam z kimś kto na rynku jest "nowy"

https://www.instagram.com/reel/DCB61zEt ... DJ4YXZxale

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
07 lis 2024, 09:54
To by nawet pasowało, wcześniej podajesz strony z sygnałami i się nawet kłócisz ze jest to legitne, teraz szkolenie. Faktycznie pasuje, bo już wcześniej rozmawiając z tobą miałem dziwne wrażenie ze rozmawiam z kimś kto na rynku jest "nowy"

:D Dla mnie licza sie rezultaty na zywym rynku a nie ogrom zdobytej wiedzy. Jestem wzrokowcem i nie potrzebumę zgłebiac całej wiedzy o tradingu, wystarczy mi 2-3 startegie, które mogę jednym rzutem oka ocenic na wejscia, wyjscia. Teraz widziałem info na ForexClub, ze Mr Yogi robi dalej szkolenia iwebinary. Pamietam , jak jakiś czas temu ( może 12-13 lat) zapytano jego o dowody , ze handluje na realu i co, nabijali sie z niego, zę "zachował profesjonalne milczenie"...........Drugiego goscia ( nie pamietam nicku) , który twierdził , ze po szkoleniach u Mr Yogiego ida kursanci do niego na (doszlifowanie tradingu) jak docisnęli, to przyznał sie , zę na realu nie trejduje , bo mu "nie wychodzi" , tylko dobry jest na demo.....Kolejny był taki Rysiek tutaj, niby wziął konto od Mr Yogiego na uratowanie otwartych pozycji i je "uratował' - ok, daliśmy mu konto do zarzadzanie 50/50 i po miesiącu oddał nam konto z zero transakcjami, bo twierdzioł, ze nie ma rynku na trading teraz.... Kolejny bajkopisarz Robert Gawęda- jest o nim tu wątek....Takie przypadki można mnozyc w nieskończonosc. Tak naprawde to właczmy logike, co się liczy...? REZULTATY NA ŻYWYM RYNKU- REAL. Po co to wszystko robimy, dla przyjemności....? Dal przyjemnosci to mozna się na demo pobawic. Kto sie z tym nie zgadza, niech zaprzeczy....( zanim zaprzeczy niech pochwali sie swoim kontem real....)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
07 lis 2024, 09:54

Jeżeli nie jesteś ty "NOWY", to pokaz konto real, tylko nie z ostatniego tygodnia a z kilku conajmmniej lat, logiczne ...? Nie jestes przecież "nowy".....proste

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nie jestem nowy i nie przelatalem 16 lat na tym forum tak jak ty. A jak już się przyznałeś żeś żółtodziób to tym bardziej nie mam podstawy aby cokolwiek udowadniać. To jak biznesmen rozmawiający z przedszkolakiem o biznesie a przedszkolak mówi, pokaż dowody że prowadzisz biznes ;) Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku. Ciężko się dyskutuje na forum bo niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Ja zakładam że golodupiec bo taka niestety jest statystyka. Jak widać miałem trochę racji ;)

Aczkolwiek dalej nie rozumiem jak można spędzić na forum 16 lat, czytać wpisy, szczególnie że szkolenia to zazwyczaj scam. A i tak po 16 latach mieć wiedzę i podejście na poziomie takim samym jak osoba co dopiero zaczyna przygodę z giełdą Niepojęte

ODPOWIEDZ