tutaj cały statement, jak widac, w niektóre dni nie trejdowałem
FIBONACCI TEAM
Re: FIBONACCI TEAM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
Jeśli jesteś w stanie trzymać się stale zasad to wystarczy zwiększyć zaangażowanie. Wrzucaj efekty, wystarczy podsumowanie, chętnie popatrzę i pogratuluję
Swing Trading in Two Sentences :
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
In uptrending markets, buy weakness as it returns to strength.
In downtrending markets, sell strength as it returns to weakness.
Czy ja dobrze widzę ze po 16 latach obecności na rynku postanowiłeś jako rozwiązania skusić się na szkolenie ?
Tak, dokładnie tak. To, że jestem tu 16 lat, to nie znaczy , że 16 lat trejduję....
To by nawet pasowało, wcześniej podajesz strony z sygnałami i się nawet kłócisz ze jest to legitne, teraz szkolenie. Faktycznie pasuje, bo już wcześniej rozmawiając z tobą miałem dziwne wrażenie ze rozmawiam z kimś kto na rynku jest "nowy"
https://www.instagram.com/reel/DCB61zEt ... DJ4YXZxale
Dla mnie licza sie rezultaty na zywym rynku a nie ogrom zdobytej wiedzy. Jestem wzrokowcem i nie potrzebumę zgłebiac całej wiedzy o tradingu, wystarczy mi 2-3 startegie, które mogę jednym rzutem oka ocenic na wejscia, wyjscia. Teraz widziałem info na ForexClub, ze Mr Yogi robi dalej szkolenia iwebinary. Pamietam , jak jakiś czas temu ( może 12-13 lat) zapytano jego o dowody , ze handluje na realu i co, nabijali sie z niego, zę "zachował profesjonalne milczenie"...........Drugiego goscia ( nie pamietam nicku) , który twierdził , ze po szkoleniach u Mr Yogiego ida kursanci do niego na (doszlifowanie tradingu) jak docisnęli, to przyznał sie , zę na realu nie trejduje , bo mu "nie wychodzi" , tylko dobry jest na demo.....Kolejny był taki Rysiek tutaj, niby wziął konto od Mr Yogiego na uratowanie otwartych pozycji i je "uratował' - ok, daliśmy mu konto do zarzadzanie 50/50 i po miesiącu oddał nam konto z zero transakcjami, bo twierdzioł, ze nie ma rynku na trading teraz.... Kolejny bajkopisarz Robert Gawęda- jest o nim tu wątek....Takie przypadki można mnozyc w nieskończonosc. Tak naprawde to właczmy logike, co się liczy...? REZULTATY NA ŻYWYM RYNKU- REAL. Po co to wszystko robimy, dla przyjemności....? Dal przyjemnosci to mozna się na demo pobawic. Kto sie z tym nie zgadza, niech zaprzeczy....( zanim zaprzeczy niech pochwali sie swoim kontem real....)Ink. pisze: ↑07 lis 2024, 09:54To by nawet pasowało, wcześniej podajesz strony z sygnałami i się nawet kłócisz ze jest to legitne, teraz szkolenie. Faktycznie pasuje, bo już wcześniej rozmawiając z tobą miałem dziwne wrażenie ze rozmawiam z kimś kto na rynku jest "nowy"
Jeżeli nie jesteś ty "NOWY", to pokaz konto real, tylko nie z ostatniego tygodnia a z kilku conajmmniej lat, logiczne ...? Nie jestes przecież "nowy".....prosteInk. pisze: ↑07 lis 2024, 09:54To by nawet pasowało, wcześniej podajesz strony z sygnałami i się nawet kłócisz ze jest to legitne, teraz szkolenie. Faktycznie pasuje, bo już wcześniej rozmawiając z tobą miałem dziwne wrażenie ze rozmawiam z kimś kto na rynku jest "nowy"
Nie jestem nowy i nie przelatalem 16 lat na tym forum tak jak ty. A jak już się przyznałeś żeś żółtodziób to tym bardziej nie mam podstawy aby cokolwiek udowadniać. To jak biznesmen rozmawiający z przedszkolakiem o biznesie a przedszkolak mówi, pokaż dowody że prowadzisz biznes Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku. Ciężko się dyskutuje na forum bo niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Ja zakładam że golodupiec bo taka niestety jest statystyka. Jak widać miałem trochę racji
Aczkolwiek dalej nie rozumiem jak można spędzić na forum 16 lat, czytać wpisy, szczególnie że szkolenia to zazwyczaj scam. A i tak po 16 latach mieć wiedzę i podejście na poziomie takim samym jak osoba co dopiero zaczyna przygodę z giełdą Niepojęte
Aczkolwiek dalej nie rozumiem jak można spędzić na forum 16 lat, czytać wpisy, szczególnie że szkolenia to zazwyczaj scam. A i tak po 16 latach mieć wiedzę i podejście na poziomie takim samym jak osoba co dopiero zaczyna przygodę z giełdą Niepojęte