FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Ink. pisze:
08 lis 2024, 18:49
Jak już prowadzisz dyskusję prowadź kulturalnie a nie jak rozwydrzone dziecko. Kolejne wyzwiska w moją stronę skutkować będą odpoczynkiem od forum na kilka dni. Wracając do twojej prośby. Nic tobie nie muszę udowadniać, jesteś osobą która 16 lat nie potrafiła zrozumieć jak działa rynek i chwyta się brzytwy w postaci sygnałów i szkoleń jak osoba która jest w temacie miesiąc… naprawdę imponowanie czy przekonywanie takich osób nie jest moim priorytetem. 16 lat, Jezu
Ink widzę że Cię nosi chodź do tatusia na nasz wątek dam Ci tak do wiwatu że zapomnisz dlaczego zostałeś MOdem. Powiem szczerze wypisujesz takie bonmoty że nawet Anomalia tego nie komentuje. Co robiłeś przez te 8 lat ? byłeś jakimś dzielnym urzędnikiem z nadmiarem czasu...
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

SEROL666 pisze:
13 lis 2024, 04:03
Ink. pisze:
08 lis 2024, 18:49
Jak już prowadzisz dyskusję prowadź kulturalnie a nie jak rozwydrzone dziecko. Kolejne wyzwiska w moją stronę skutkować będą odpoczynkiem od forum na kilka dni. Wracając do twojej prośby. Nic tobie nie muszę udowadniać, jesteś osobą która 16 lat nie potrafiła zrozumieć jak działa rynek i chwyta się brzytwy w postaci sygnałów i szkoleń jak osoba która jest w temacie miesiąc… naprawdę imponowanie czy przekonywanie takich osób nie jest moim priorytetem. 16 lat, Jezu
Ink widzę że Cię nosi chodź do tatusia na nasz wątek dam Ci tak do wiwatu że zapomnisz dlaczego zostałeś MOdem. Powiem szczerze wypisujesz takie bonmoty że nawet Anomalia tego nie komentuje. Co robiłeś przez te 8 lat ? byłeś jakimś dzielnym urzędnikiem z nadmiarem czasu...

Anomalia to taki górniczy kanarek który żyje tylko gdy wszystko jest ok ? Z tego co kojarzę to już od dawna pisała że musi siebie zrobić przerwę od forum a ty te wątki połączyłeś ze mną XD taki stały bywalec który jest na bieżąco z forum i mi wiecznie wytyka że mnie nie było XD Nie wiem który to ten wasz wątek ale patrząc na was to szkoda mi słów. Miałeś pokazać myfxbooka i jak to się robi w połowie października i tajemniczo akurat zniknąłeś. Teraz pewnie też to już w grę nie będzie wchodzić bo to czy tamto. No cóż. Podejrzewam że tak jak kolega z wątku tak samo i ty masz doświadczenie na FX z 3 miesiące patrząc że zdecydowana większość Twoich wpisów na tym forum to dział offtop reklamy konkursów demo i obrona sygnałów gościa który pokazuje jak zarabiać na zlocie siedząc w lambo XD szkoda słów EOT złóżcie się z kolegą na szkolono i może coś tam z tego będzie

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tantric »

"pan tusz" mnie zbanował na 10 dni i skasował mój ostatni post. Nie przejmuję sie tym. Tak jak napisałem: kundle szczekają , karawana idzie dalej....
Teraz wolasz na innych by pokazali FXbooka swojego a gdzie k...a twój jest bajkopisarzu!? Pewnie u mamusi pod spódniczka rozgryzasz strategie i jak cos nie tak , to do mamy zawsze mozna wrócic.... :D :D :D
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Cieszę się ze wróciłeś :)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
17 lis 2024, 23:26
Cieszę się ze wróciłeś :)
zajefajna ironia :D, adekwatna do twojego avatara...
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
11 lis 2024, 12:26
Ja nie marudzę, ja komentuje ale jak chcesz bardzo zamknąć mi usta to daj link do myfxbook a nie kolejny screen który nic nie wnosi.
..................................
..............................................
Też jestem ciekawy , "kozak" czy " :?: " , :idea: nie musi być link wystarczy i screen z myfx. :!:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Hary pisze:
20 lis 2024, 20:00
Ink. pisze:
Ja nie marudzę, ja komentuje ale jak chcesz bardzo zamknąć mi usta to daj link do myfxbook a nie kolejny screen który nic nie wnosi.
Też jestem ciekawy , "kozak" czy " :?: " , :idea: nie musi być link wystarczy i screen z myfx. :!:
Żeby dać screen trzeba najpierw mieć konto u odpowiedniego brokera, mieć na tym historie transakcji i ogólnie podpiąć pod sam myfxbook. sporo roboty tylko po to aby coś udowadniać dla osób którym nawet nie potrzebuje nic udowadniać :D Równie dobrze mogę iść przerzucić 3 tony ziemi tylko po to aby udowodnić ze potrafię dla obcych osób co i tak będą miały to gdzieś :D jak już wspomniałem ty masz wszystko gotowe i poświęcasz czas, energie aby zamiast linka edytować screeny bo to nawet nie są pełne screeny myfxbooka tylko wycięte wyrywki strony

Jestem już stary i życie nauczyło mnie ciekawej rzeczy, jeśli ktoś rob coś absolutnie niepotrzebnego co wymaga dodatkowej zbędnej pracy to zazwyczaj robi to po to aby coś ukryć ;)

Hary
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Hary »

Ink. pisze:
21 lis 2024, 10:23
Jestem już stary i życie nauczyło mnie ciekawej rzeczy, jeśli ktoś rob coś absolutnie niepotrzebnego co wymaga dodatkowej zbędnej pracy to zazwyczaj robi to po to aby coś ukryć ;)
Nie obchodzi mnie, co (Ty) inni ludzie myślą o tym, co robię, ale bardzo dbam o to, co ja myślę o tym, co robię.
Jeśli chcesz oceniać innych, najpierw odkryj siebie. To kim jesteś, pokaże się w tym, co robisz.
ps.
co do "stary i życie", byś się zdziwił :wink:
EOT :!:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Hary pisze:
21 lis 2024, 12:18

Nie obchodzi mnie, co (Ty) inni ludzie myślą o tym, co robię, ale bardzo dbam o to, co ja myślę o tym, co robię.
Jeśli chcesz oceniać innych, najpierw odkryj siebie. To kim jesteś, pokaże się w tym, co robisz.
ps.
co do "stary i życie", byś się zdziwił :wink:
EOT :!:
Mam pełne prawo oceniać innych według mojego widzimisie. Niestety nikt tego nie zabrania ani nie ma żadnych warunków aby to robić :)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
21 lis 2024, 10:23
Hary pisze:
20 lis 2024, 20:00
Ink. pisze:
Żeby dać screen trzeba najpierw mieć konto u odpowiedniego brokera, mieć na tym historie transakcji i ogólnie podpiąć pod sam myfxbook. sporo roboty tylko po to aby coś udowadniać dla osób którym nawet nie potrzebuje nic udowadniać :D Równie dobrze mogę iść przerzucić 3 tony ziemi tylko po to aby udowodnić ze potrafię dla obcych osób co i tak będą miały to gdzieś :D jak już wspomniałem ty masz wszystko gotowe i poświęcasz czas, energie aby zamiast linka edytować screeny bo to nawet nie są pełne screeny myfxbooka tylko wycięte wyrywki strony

ten jak zawsze, tylko pusta "gadka" , na to cie stac co i kazdego bajkopisarza.....K....a, co za idiotyzm-PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ :569: :569: :569:

ODPOWIEDZ