Ho,Ho,Ho...Ale mi dojebałeś....Ropzumiem, ze jak Mr Yogi i inni zachowasz profesjonalne milczenie odmosnie swoich pseudo wyników tradingu. Po co cisniesz po szkoleniowacach jak sam taki jestes? Moim zdaniem mnie masz nawet konto gdzie trejdujesz na 1 lota po tylu latach ( przepraszam, masz na demo .. ) Ty też "szkolisz"...?Wylewa ( nie wystaje ) sie teraz u ciebie słoma z butów. "Biznesmen poranny" to moze jesteś, co zapieprza do roboty na 7 albo 8 u kogoś w firmie....Moim zdaniem to wszystko, co mozesz wydłubac za ROK , TO JEST NIE WIECEJ JAK 100% konta, może nawet i nie to. Zółtodziub, to jest ten , co nie umie teaorii przełożyc na praktyke, tylko "dziamie" i nic wiecej. A kto to taki, sam sobie odpowiedz...Ink. pisze: ↑07 lis 2024, 20:08Nie jestem nowy i nie przelatalem 16 lat na tym forum tak jak ty. A jak już się przyznałeś żeś żółtodziób to tym bardziej nie mam podstawy aby cokolwiek udowadniać. To jak biznesmen rozmawiający z przedszkolakiem o biznesie a przedszkolak mówi, pokaż dowody że prowadzisz biznes Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku. Ciężko się dyskutuje na forum bo niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Ja zakładam że golodupiec bo taka niestety jest statystyka. Jak widać miałem trochę racji
Aczkolwiek dalej nie rozumiem jak można spędzić na forum 16 lat, czytać wpisy, szczególnie że szkolenia to zazwyczaj scam. A i tak po 16 latach mieć wiedzę i podejście na poziomie takim samym jak osoba co dopiero zaczyna przygodę z giełdą Niepojęte
Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku - wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic te swoje teorie i dzienniczki....?