FIBONACCI TEAM

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Re: FIBONACCI TEAM

Nieprzeczytany post autor: tantric »

Ink. pisze:
07 lis 2024, 20:08
Nie jestem nowy i nie przelatalem 16 lat na tym forum tak jak ty. A jak już się przyznałeś żeś żółtodziób to tym bardziej nie mam podstawy aby cokolwiek udowadniać. To jak biznesmen rozmawiający z przedszkolakiem o biznesie a przedszkolak mówi, pokaż dowody że prowadzisz biznes ;) Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku. Ciężko się dyskutuje na forum bo niewiadomo kto siedzi po drugiej stronie. Ja zakładam że golodupiec bo taka niestety jest statystyka. Jak widać miałem trochę racji ;)

Aczkolwiek dalej nie rozumiem jak można spędzić na forum 16 lat, czytać wpisy, szczególnie że szkolenia to zazwyczaj scam. A i tak po 16 latach mieć wiedzę i podejście na poziomie takim samym jak osoba co dopiero zaczyna przygodę z giełdą Niepojęte
Ho,Ho,Ho...Ale mi dojebałeś....Ropzumiem, ze jak Mr Yogi i inni zachowasz profesjonalne milczenie odmosnie swoich pseudo wyników tradingu. Po co cisniesz po szkoleniowacach jak sam taki jestes? Moim zdaniem mnie masz nawet konto gdzie trejdujesz na 1 lota po tylu latach ( przepraszam, masz na demo .. :D :D ) Ty też "szkolisz"...?Wylewa ( nie wystaje ) sie teraz u ciebie słoma z butów. "Biznesmen poranny" to moze jesteś, co zapieprza do roboty na 7 albo 8 u kogoś w firmie....Moim zdaniem to wszystko, co mozesz wydłubac za ROK , TO JEST NIE WIECEJ JAK 100% konta, może nawet i nie to. Zółtodziub, to jest ten , co nie umie teaorii przełożyc na praktyke, tylko "dziamie" i nic wiecej. A kto to taki, sam sobie odpowiedz...
Akurat to zagadnienie opisałem w moim dzienniczku - wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic te swoje teorie i dzienniczki....?
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Rozumiem że jesteś nerwowy bo ja byłem uszczypliwy ale niewiele zrozumiałem co tam napisałeś. Ja szkolenia ? Pierwsze słyszę. Demo ? Może ale ostatnie demo miałem jakieś 13+ lat temu. Spokojnie przyjacielu. Wiem że pokazanie że jest się noobem po 16 latach to taki dość wrażliwy „coming out” no ale cóż, mleko się rozlało ;)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
07 lis 2024, 22:35
Rozumiem że jesteś nerwowy bo ja byłem uszczypliwy ale niewiele zrozumiałem co tam napisałeś. Ja szkolenia ? Pierwsze słyszę. Demo ? Może ale ostatnie demo miałem jakieś 13+ lat temu. Spokojnie przyjacielu. Wiem że pokazanie że jest się noobem po 16 latach to taki dość wrażliwy „coming out” no ale cóż, mleko się rozlało ;)
Mleko sie rozlałao i słoma z butów wylazła - tobie. Stary, to co piszesz, to raczej nie przystoi moderatorowi, raczej tobie puściły nerwy i w daLSZYM CIAGU "ZACHOWUJESZ PROFESJONALNE MILCZENIE" . Szkoda tu zcasu na cioebie. Poczytaj sobie watek o Robercie Gawedzie, ty tez tak mozesz gawedzic tylko, bo na nic wiecej cie nie stac.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Każdy kto przeczyta to stojąc z boku od razu będzie widział
Kto jest nerwowy. Ja stwierdzam fakty ty mi coś wymyślasz. A to co przystoi moderatorowi to pisanie na forum. Nie mamy jakiejś tajnej etykiety i regulaminu. Jestem jak zwykły użytkownik z zielonym nickiem :)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Szkoda mojego czasu

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Szkoda mojego czasu, trzeba "zachowac fason", gdy się ma uprawnienia moderatora a tobie daleko do tego. Beczke soli jeszcze musisz zjeśc a nie moze i to nie wystarczyc. Zycze miłego spedzania czasu przed monitorem i kontem demo.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Szkoda mojego czasu, trzeba "zachowac fason", gdy się ma uprawnienia moderatora a nie ubliżac członkom forum i sie z nich wyśmiewac , soba samym nic nie reprezentujac oprócz teorii, które można znaleźc w każdej książce a tobie daleko do tego. Beczke soli jeszcze musisz zjeśc a nie moze i to nie wystarczyc. Ja przynajmniej pisze prawde o sobie i nie sciemniam a ty........szkoda gadac - PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ :D :D :D .Zycze miłego spedzania czasu przed monitorem i kontem demo.
Pamiętaj, by zapisac w dzienniczku, zę dzis usiłowałes zrównac z ziemia forumowicza, żeby sie dowartosciowac :?
Główny moderator jeżeli ma jaja, to powinien cie stąd wyjebac na zbity ryj :569: :569: :569:
ps
uwazam, zę przez takich "polusów" jak ty nie mozna w ogóle brac udziału w dyskusjach na forach

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Jezu, miałeś dać sobie spokój bo szkoda twego czasu i napisałeś 3 takie same posty jeden za drugim dodając kilka zdań i to ja jestem nerwowy ? XD Ale powiedz mi noobku gdzie wykorzystuje pozycję moderatora ? Ani jeden post w naszej dyskusji nie został zmoderowany. Ani jeden post nie został usunięty. Dosłownie ani razu nie użyłem dostępnych narzędzi. Jestem w tej dyskusji jako zwykły użytkownik i jedynie ośmieliłem się wytknąć ci żeś początkujący po 16 latach. Tylko tyle i jednocześnie aż tyle. A za to oberwało mi się że prowadzę szkolenia, mam jedynie demo, nic nie umiem. Jestem najgorszym moderatorem, powinienem dostać bana, jestem semieszny razem z moim dzienniczniek XD zluzuj kolego bo widać że puściły ci nerwy. Jak się bronimy w dyskusji choć ciężko wybronić twoją pozycję to używamy argumentów a nie nerwów ;)

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Ink. pisze:
08 lis 2024, 08:05
Jezu, miałeś dać sobie spokój bo szkoda twego czasu i napisałeś 3 takie same posty jeden za drugim dodając kilka zdań i to ja jestem nerwowy ? XD Ale powiedz mi noobku gdzie wykorzystuje pozycję moderatora ? Ani jeden post w naszej dyskusji nie został zmoderowany. Ani jeden post nie został usunięty. Dosłownie ani razu nie użyłem dostępnych narzędzi. Jestem w tej dyskusji jako zwykły użytkownik i jedynie ośmieliłem się wytknąć ci żeś początkujący po 16 latach. Tylko tyle i jednocześnie aż tyle. A za to oberwało mi się że prowadzę szkolenia, mam jedynie demo, nic nie umiem. Jestem najgorszym moderatorem, powinienem dostać bana, jestem semieszny razem z moim dzienniczniek XD zluzuj kolego bo widać że puściły ci nerwy. Jak się bronimy w dyskusji choć ciężko wybronić twoją pozycję to używamy argumentów a nie nerwów ;)
To uzyj w koncu argumentu w postaci twojego konta i dam sobie spokój. Jak go nie masz to siedź cicho jak mysz pod miotłą , juz ci napisałem i powtórze - takich teoretyków to jest jak mówek w mrowisku.
Kundle szczekaja ( i stoja w miejscu ) a karawana idzie dalej.... :D :D :D
Widze, zę mnic nie zrozumiałes, jestes zwykłym pyszałkowantym kmiotem...Wiem, ze nie maja tu zbyt wielu kandydatów na moderatorów i biorą kundli z ulicy, którzy sie nie umieja zachowac kulturalnie, stosowmnie do swojej pozycji :569: :569: :569:

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Jak już prowadzisz dyskusję prowadź kulturalnie a nie jak rozwydrzone dziecko. Kolejne wyzwiska w moją stronę skutkować będą odpoczynkiem od forum na kilka dni. Wracając do twojej prośby. Nic tobie nie muszę udowadniać, jesteś osobą która 16 lat nie potrafiła zrozumieć jak działa rynek i chwyta się brzytwy w postaci sygnałów i szkoleń jak osoba która jest w temacie miesiąc… naprawdę imponowanie czy przekonywanie takich osób nie jest moim priorytetem. 16 lat, Jezu

ODPOWIEDZ