Kupiłem na ostatniej hossie 2021 mentoring Phila. Odpowiadając na Twoje pytanie. To tak, Phil udostępnił portfolio altów w 2021-01-05.
To ile dało zarobić/stracić to zależy od 2 czynników. Kiedy ktoś kupił te alty z listy oraz kiedy je sprzedał.
Nie skorzystałem w tej listy w pełni ponieważ chyba kupiłem mentoring później. I sobie moje aktualne portfolio zmodyfikowałem tylko. Nie pamiętam już dokładnie jak to wyglądało. Dlatego proszę nie pytaj się mnie ile zarobiłem. Ponieważ to nie odpowie na Twoje pytanie.
Możesz przeprowadzić sobie symulacje mając poniższą listę oraz date jej udostępnienia.
Name/Price
XRP/0.59
ONTOLOGY/0.53
Terra/0.48
OCEAN PROTOCOL/0.44
ICON/0.4
0X/0.62
Algorand/0.33
IOTA/0.32
Blockstack/0.29
REN/0.28
NEM/0.27
BAT/0.22
STELLAR/0.18
LOOPRING/0.17
CARDANO/0.16
ENJIN COIN/0.15
ZILLIQA/0.04
STATUS/0.03
HADERA HASHGRAPH/0.03
TRON/0.03
DIGIBYTE/0.02
RESERVE RIGHTS TOKEN/0.02
VECHAIN/0.01
DOGECOIN/0.004
SIACOIN/0.003
BITTORRENT/0.003
- Komentarz Phila, który myślę, że ma tutaj znaczenie. Gdyż Phil też dał w tym pliku pewne komentarze dot. projektów. Więc każdy mógł sobie dobrać portfolio pod swój profil ryzyka. Kilka dni po udostępnieniu tej listy była spora korekta. Phil pisał, że się czegoś spodziewa bo przez okno widzi jak stara baba z chin obgryza paznokcieMożecie kupić sobie wszystkie 26 projektów, możecie kupić 10-15 wybór należy do Was.
Myślę, że optymalne jest wejście w 10-15 projektów.

Generalnie samo wybieranie altów pod hosse nie jest trudne. Phil wytłumaczył w kursie jak to robi. I w sumie w aktualnych flimach na YT też wspominał troche o tym. Dodałbym do tego tylko to, że trzeba też patrzeć na to jaka będzie narracja. np. w tej hossie RWA, memy, DePin, gaming.
Jeśli chodzi o sam kurs. To nie chce mi się jakoś dokładnie rozpisywać. Natomiast tak generalnie. Miał on swoje plusy i minusy. Nie byłem jakoś mega super cool eko pro wege yoł podjarany. Coś tam wiedziałem już wcześniej. Więc sporo lekcji dużo nie wnosiło dla mnie, raczej taka ciekawostka czy uzupełnienie paru subtelności. A dodatkowo jak już ktoś pisał, to niektóre materiały były słabej jakości, archiwalne nagrania. To akurat mega słabe było. Natomiast było kilka fajnych rzeczy i czegoś tam się nauczyłem mimo wszystko.
Jeśli ktoś jest nowy w krypto, totalnie nie ma pojęcia ocb. To mentoring Phila uważam, że będzie pomocny dla takiej osoby. Jasne wszystko jest w necie. Tylko jak wiesz jakie zadać pytanie w Google. A początkujący nie wie czego nie wie.
ps. Na tą hosse nie kupowałem mentoringu i nie zamierzam. Także nie jestem jakimś insiderem z IK co coś. Sam przejechałem się na ost. hossie na KG. Zaufałem mu bardziej niż Philowi. Kupił mnie swoim filizoficzno-matematycznym gadaniem. No i to był mój błąd, dałem się zaczarować jak niewiasta z taniej oberży. I przez to zrealizowałem o wiele mniejszy zysk.