Hej, dobrze Cię widzieć, ale zakładam że raczej nie miałeś czasu?
Pytanie: co to za świeczki po prawej stronie dzisiejszych wykresów, za diabła nie mogę interwału wyczaić, jest na to jakiś wskaźnik na Tradigview?
Hej, dobrze Cię widzieć, ale zakładam że raczej nie miałeś czasu?
Świeczki po prawej to 4H / 1D / 1 W wskaźnik nazywa się ICT HTF candle (fadi) wkleja świeczki wyższej ramy czasowej na jeden wykres bardzo fajna sprawa.
A nie jako opór?MauiBreaker pisze: ↑12 paź 2023, 09:26IFVG - czyli Inverted FVG, kiedyś jako FVG teraz do obracamy i chcemy żeby robił za wsparcie i nie może zamknąć ciałem świeczki powyżej 50%
I po co to napisałeś? Jesteś z tego powodu bardziej szczęśliwy, bo do wątku zupełnie nic nie wniosło, eh...ta polska zawiść
Nie wiem, ja zapewne źle to rozumiem, dlatego pytam.
A nie mozna tego samego robic na wyższych interwałach? Nie tylko więcej czasu na analizę ale i mniejsza ilość transakcji. Bo nie o ilość idzie ale jakość
hej, chętnie dowiem się czegoś nowego Gdybyś mógł poruszyć temat struktury rynku, order blocków, czy buyside/ sellside liquidity było by super. pozdrawiamMauiBreaker pisze: ↑12 paź 2023, 08:36Świeczki po prawej to 4H / 1D / 1 W wskaźnik nazywa się ICT HTF candle (fadi) wkleja świeczki wyższej ramy czasowej na jeden wykres bardzo fajna sprawa.
Może w ten weekend się uda coś podrzucić materiału szkoleniowego