troche trudno odpowiadac na wszystkie zarzuty ale powoli
piszesz albo jesteś tak głupi, żeby to zrobić i otworzyć pozycję za 15 tyś $ tylko po to żeby zarobić 3k $,?
xxxxxdlaczego uwazasz ze 30procent zysku to co marne grosze
wejscie bylo w sumie ciut rozciagnie te ale na oporze dwoch lipcowych poziomow w ok 1,105x
rynek ich nie dotknał nawet procz tego byl opor na 38fb na 1,1057 i pod to gralem
piszesz o demo jakieś 100.000 dol no to moglbym majac te 100 wke postawic jeszcze z 80 lotow czyli ryzyka
na pewno nie mam az tak duzego depo ale mogłbym jeszcze kilka lotow postawic spoko
przy takim depo nie bylo zadnego i jak piszesz nie umiem za bardzo na takiej dzwigni jeszcze grac ale ryzykowac tez nie lubie
dlatego dosc szybko wiekszosc pozycji skrocilem
zreszta kazdy pozycjonuje inaczej ja tak by szybko zarobic nawet 10 pipow
piszesz o edku ze jest w dpie ?
wlasnie dlatego ze edek jest w dpie to zagralem na te 30 pipow zysku bo poszedł w gore bez wyraznego powodu opieralem sie na h4 i po 3swieczkach w dol zgasilem wiekszosc pozycji
i nie zarobilem 3 k a wiecej bo zostawilem 2ski czego nie zauwazyles a przekrecałem sie na lki w okolicy 1,0930 wiec z 2esek tez wyszedl zysk nie taki maly bo bite po 80 pipow
a tms czasem zmienic broka by sie nie przyzwyczajał i jeszcze tam kiedys wroce moze? przelalem kase di 2 innych brokow
jakis poziom ryzyka trzeba bylo zakładac bo ryzyko jest zawsze z tym ze w tym wypadku nie było duze
rynek do 38fbo mial jeszcze kilka pipow
nie bardzo rozumiem czemu niby rynek mial pojsc inaczej
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
i przy okazji do teo d
pokazuja podobno na you tobie zyski po 300-500 koła
to o czym ty facet gadasz
jestem tak bardzo anonimowy ze musialby byc jakis super haker by do mnie dotrzec
a jego zyski kilka koła mysle ze nie interesuja
dlatego ze edek jest wzrostowy wg mnie na krotkiej jest jeszcze spadkowy i tyle
tak dla przypomnienia pako to ty upierales sie ze bardzo szybko rynek wywali 1,12 a jakos nie wywala

sorki ale czy wam sie nie nudzi zamiast pisac o forexie to 20-50 pytan do mnie