DayTrading: Wtorek 08.08.2023
Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2023
wstałem dopiero z wyra odsypiam,
i jest nieźle ale i tak za słabo jak bym chciał.
skubie i czekam na jakis odpał w koncu.
Na edku musi pojsc w koncu jakas decyzja ale jak mowisz ze wzrostowy w dłuższym terminie to lipa dla mnie.
Nie bedzie co grac.
ZŁOTE MYŚLI
$ - nie jestem juz tak przekonany ze banksterka bedzie supportowac te pisowskie gnojki pod wybory, mysle ze juz wybrali scenariusz przekladki pod stan wyjatkowy a moze i wojeny kto tam wie... takze bedzie wylot z wig'a i jazda z plnem w dół teraz. Co nie znaczy ze edek bedzie spadał.
Na edku musi pojsc w koncu jakas decyzja ale jak mowisz ze wzrostowy w dłuższym terminie to lipa dla mnie.
Nie bedzie co grac.
ZŁOTE MYŚLI
$ - nie jestem juz tak przekonany ze banksterka bedzie supportowac te pisowskie gnojki pod wybory, mysle ze juz wybrali scenariusz przekladki pod stan wyjatkowy a moze i wojeny kto tam wie... takze bedzie wylot z wig'a i jazda z plnem w dół teraz. Co nie znaczy ze edek bedzie spadał.
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
Dzisiaj Dax zaliczył spadek. Niespodziewany dla mnie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A to co wolisz po-skie gnojki ? Jak tak to moze odrazu zmien obywatelstwo na niemieckiesetka pisze: ↑08 sie 2023, 13:15wstałem dopiero z wyra odsypiam,
Nie bedzie co grac.
ZŁOTE MYŚLI

- Grzesiek.fx
- Pasjonat
setka zostanie rosjaninem. Pierwszy pobiegnie paszport wymienić.hellriver pisze: ↑08 sie 2023, 14:56A to co wolisz po-skie gnojki ? Jak tak to moze odrazu zmien obywatelstwo na niemieckiesetka pisze: ↑08 sie 2023, 13:15wstałem dopiero z wyra odsypiam,
Nie bedzie co grac.
ZŁOTE MYŚLI
$ - nie jestem juz tak przekonany ze banksterka bedzie supportowac te pisowskie gnojki pod wybory, mysle ze juz wybrali scenariusz przekladki pod stan wyjatkowy a moze i wojeny kto tam wie... takze bedzie wylot z wig'a i jazda z plnem w dół teraz. Co nie znaczy ze edek bedzie spadał.![]()
Wyglada na to ze wreszcie ruszyli w dol na indeksach. Choć wypadałoby poczekać z takim stwierdzeniem do zamknięcia H4 i do wybicia dołka z piątku .
SP z H4
Tp1 =4470
TP2=4425
Nq H4
Tp1=15240
Tp2=15052.
Do końca tygodnia (raczej ) powinni to zrobić lub niżej.... ihmo
SP z H4
Tp1 =4470
TP2=4425
Nq H4
Tp1=15240
Tp2=15052.
Do końca tygodnia (raczej ) powinni to zrobić lub niżej.... ihmo
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
- Grzesiek.fx
- Pasjonat
ha ha haGrzesiek.fx pisze: ↑08 sie 2023, 15:57Tak SEROL666 masz całkowitą rację. To forum nic człowiekowi nie daje. Takie tam gadanie różnych mitomanów.
setka
podstawowa zasada masz zysk to go realizuj
a to co bys chcial zostaw lepszym od siebie
zalozenie moje ze dolar urosnie /w piatek sie upierałem/ wyszło oki
i to czy teraz z/s bedzie 5 czy 7k na z/s to juz zadna roznica wazne by nie mniej
kurs dolara interesuje mnie tylko pod wzgledem zonglerki Bemowa bo realnie to to czy urosnie czy spadnie mam po prostu w dpie
nie prowadze dzialalnosci juz wiec tylko zysk
i zasada druga kup tak bys zarobil
sprzedawalem dolce powyzej 4,9 odkupilem po 3,95 tylko czesc ale tez tylko po to by zarobic lub czekac na nizsze ceny
zysk z 1lota uwazam za bardzo przyzwoity a co zrobię to na razie tajemnica handlowa bucha cha cha
te co widac kupowałem po 4,02 srednio i to widac
a tak okazyjnie bylem jedynym ktory wyraznie w piatek sugerował wzrost i prosze nauczyc sie to doceniac

Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny
ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

moze wreszcie te dziady pospadaja
na razie dax juz bdb spadek
pol lot na dolarach gra by zbytnio nie obciazac depa /prawie 3ka zaliczona
ani o tym pisać

Ja chciałbym zobaczyć chociaż jedną propozycje trejdu od chociaż jednego zawodowego tradera , który jest na tym forum.Grzesiek.fx pisze: ↑08 sie 2023, 15:57Tak SEROL666 masz całkowitą rację. To forum nic człowiekowi nie daje. Takie tam gadanie różnych mitomanów.
Propozycje tylko albo analizę !
Nie rozegranie i absolutnie nie chce widzieć stejtmentu! Tylko i wyłącznie propozycje.
Najlepiej przed ruchem.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
przed ruchem to od kilku dni pisalem ze gram tylko daxa ski delikatnie
zas indeksow usrancow jeszcze nie ruszam
dzis zaczalem lki na dax
dax ski bp
us100 zaczne lki jak zejda na 15k wyzej odpuszczam lub jakies drobne tylko
na krotko
zas indeksow usrancow jeszcze nie ruszam
dzis zaczalem lki na dax
dax ski bp
us100 zaczne lki jak zejda na 15k wyzej odpuszczam lub jakies drobne tylko

Ostatnio zmieniony 08 sie 2023, 17:29 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
ani o tym pisać