mialo bys 5 spadkowych swiec dzisiaj

PELNA analiza ha ha ha
navik
nie zartuj
kto tu podaje poziom wejscia wyjscia tp slki nikt chyba tylko ty
no moze tomasz czasem ale nie na indeksach reszta tylko czyta lub dziamota
ok siux tylko czasem
Żeby takie rzeczy widzieć trzeba dawać też od siebie bardzo dużo.
Rozumiem ....Grzesiek.fx pisze: ↑08 sie 2023, 17:01Żeby takie rzeczy widzieć trzeba dawać też od siebie bardzo dużo.
Otóż nie.navik pisze: ↑08 sie 2023, 17:03Rozumiem ....Grzesiek.fx pisze: ↑08 sie 2023, 17:01Żeby takie rzeczy widzieć trzeba dawać też od siebie bardzo dużo.
Zawodowiec „nie rzuci ( swoich ) pereł przed wieprze ...”
Ja nie zaczynam, Grzegorz napisał posta o mitomanach pod moim postem, wiec odniosłem wrażenie ze odniósł sie do mojego wpisu, choć moze błednie odczytałem intencje.SEROL666 pisze: ↑08 sie 2023, 17:12Widzę że dziadek się spocił jak ped...il w Disneylandzie bo sprzed 5 dni coś tam weszło. Na pewno ma DEMO na którym ma Ski na USD/PLN - jest gotów na każdą okazję. Tyle tych demek masz otwarte bidulek myli ci się co wklejasz a czego nie.
A ty navik nie zaczynaj bo nie będziesz mógł spać na pauzie a jak się rozkręcimy to nawet weekendowa ci nie starczy. Dobrze radzę
Przecież to jest DEMO zapomniałeś zakleić , nowa platforma pogubiłeś się co nieco
Tak. Mój post dotyczył ogólnej sytuacji.navik pisze: ↑08 sie 2023, 17:17Ja nie zaczynam, Grzegorz napisał posta o mitomanach pod moim postem, wiec odniosłem wrażenie ze odniósł sie do mojego wpisu, choć moze błednie odczytałem intencje.SEROL666 pisze: ↑08 sie 2023, 17:12Widzę że dziadek się spocił jak ped...il w Disneylandzie bo sprzed 5 dni coś tam weszło. Na pewno ma DEMO na którym ma Ski na USD/PLN - jest gotów na każdą okazję. Tyle tych demek masz otwarte bidulek myli ci się co wklejasz a czego nie.
A ty navik nie zaczynaj bo nie będziesz mógł spać na pauzie a jak się rozkręcimy to nawet weekendowa ci nie starczy. Dobrze radzę
Spokojna głowa . Urlopuję![]()
Aaa....ok.