DayTrading: Wtorek 08.08.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
baxik
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 08.08.2023

Nieprzeczytany post autor: baxik »

Grzesiek.fx pisze:
08 sie 2023, 10:02
baxik pisze:
08 sie 2023, 09:48
starczy
Baxik zrozum, to nic osobistego, oni cię hejtują bo sami nic zarobić nie mogą. Sl goni sl. :evil:
grzesiu
ja juz to pisalem ale siła złego na jednego
więc ten hejt traktuje z przymruzeniem oka i ani mnie to drazni ani bawi choc czasem mnie smieszy
facet ktory stawia raz na miesiac 0,1lot pozycje mnie hejtuje ale 10 postow w godz na moj temat potrafii napisać
:D :D :D :D i jak tu qrwa się nie śmiać :P :P :P
kiedys pisalem stawiam 3lot na sss powiedzmy edku bylo zle
teraz dodaktowo pokazuje kiedy jak i ilosc pozycji jest jeszcze gorzej bo nie robie tego na mytboxie lub na zywo
wiec to musi byc demo :568:
dzieciarnia w beretach i tyle ten moj z/s do szalu ich doprowadza :d wiec czasem nie pokazuje wszystkich pozycji by zawału nie dostali
ja tylko powtorze sprzedalem kawalerke z 10 lat temu i z ta kasa zaczałem przygode na forexie
i szlo mi do pandemii bardzo srednio od pandemii przestalem grac tylko edka i dolce i z/s sie zmienilo i to bardzo AMEN
a w zasadzie od zeszlego roku bo wtedy pozycjonowalem mocniej ze 3 razy niz teraz
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Pako5033 »

baxik pisze:
08 sie 2023, 07:31

tak dla przypomnienia pako to ty upierales sie ze bardzo szybko rynek wywali 1,12 a jakos nie wywala :568:
Nawet za bardzo nie zrozumiałem co do mnie piszesz, ale pokaz mi gdzie ja napisałem, ze rynek szybko wywali 1,12 ? Pisałem ze OB było przy 1.12746 i tego rynek nie neguje. Zanegował ? nie
Pisałem, tez ze jeśli nie wyciągną miesięcznej na Edku, czego nie zrobili to marne szanse na wasze, 1,13 bo przypominam, ze gdyby nie to forum, to pewnie nigdy bym o tym poziomie nie pomyślał, bo ja kanałów nie używam, Więc sam zacząłem mierzyć i niby jest tam kanał itd, ale OB to OB Tak więc, się sam trochę w ciula zrobiłem bo w pewnym momencie uwierzyłem w te bajki i dlatego nie wchodzę, za bardzo na to forum, bo tutaj to można jedynie dowiedzieć się o jakiś absurdalnych poziomach np: na EDKU 1.17 xD tak jak na USD/PLN 3,70 xD . Mogłoby tam spaść, ale chyba w najgorszym możliwym scenariuszu a takowy się nie wydarzy , przynajmniej do końca roku.

Więc nie mów, mi ze coś mówiłem, bo ja Patrzę na wiele czynników i żebym wszedł w pozycję musi, wystąpić dużo czynników, a takowe nie wystąpiły na EDKU. Dla mnie moze tam iść, mam to gdzieś, powiem tak nawet lepiej. Przy 1.13 dostanie kilkanaście lotów i przynajmniej nie będę musiał płacić swapu, bo powyzej 1.13-1.14 to on do końca roku nie pójdzie, bo to szczoch ...

A co do tego zagrania, to masz rację, 30% to nie mało, lecz interesuje mnie to dlaczego ty teraz grasz po 14 loków a wcześniej grałeś jak " Pizdeczka" za przeproszeniem . To mnie ciekawi
www.forex-nawigator.pl

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

Grzesiek.fx pisze:
08 sie 2023, 10:02
baxik pisze:
08 sie 2023, 09:48
starczy
Baxik zrozum, to nic osobistego, oni cię hejtują bo sami nic zarobić nie mogą. Sl goni sl. :evil:
Mów, za siebie jakby co. Ja zarabiam i SL , nie uzywam, bo to dla dzeiciaczków jest, ktorzy uprawiają hazard i nie mają pojęcia dlaczego wchodzą, w daną pozycję i dlaczego rośnie, lub spada. Narty
www.forex-nawigator.pl

Awatar użytkownika
Grzesiek.fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Grzesiek.fx »

Pako5033 pisze:
08 sie 2023, 10:18
i dlatego nie wchodzę, za bardzo na to forum,
no coś ty, im więcej nas tym lepiej :P
Zapodawaj swoje analizy :564:
Będzie fajnie :mrgreen:

PS. Ok będę mówił za siebie.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

pako
gralem i pokazywalem tu dosc mocno/tak z 5 razy mocniej / przy 1 do 20 czy 30 dzwigni
ale ciebie tu jeszcze nie bylo
doszedlem do wniosku ze starczy bo przedobrze i od kilku mcy pozycjonuje na powiedzmy 1/5 gwizdka bo to tez dobre z/s
a ja w sumie nie mam az takich potrzeb bo dzieci odchowane i byłe :p zony tez sobie radzą ok
wtedy to dopiero leciał na mnie hejt ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio zmieniony 08 sie 2023, 10:34 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzesiek.fx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Grzesiek.fx »

1_AAA.png
Dax
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Grzesiek.fx pisze:
08 sie 2023, 10:34
1_AAA.png
Dax
czekam i ja choc na te 15700 i w sumie juz mnie zmula to czekanie ze juz te esy mam coraz drobniejsze :P

Awatar użytkownika
Pako5033
Gaduła
Gaduła

baxik pisze:
08 sie 2023, 10:29
pako
gralem i pokazywalem tu dosc mocno/tak z 5 razy mocniej / przy 1 do 20 czy 30 dzwigni
ale ciebie tu jeszcze nie bylo
doszedlem do wniosku ze starczy bo przedobrze i od kilku mcy pozycjonuje na powiedzmy 1/5 gwizdka bo to tez dobre z/s
a ja w sumie nie mam az takich potrzeb bo dzieci odchowane i byłe :p zony tez sobie radzą ok
wtedy to dopiero leciał na mnie hejt ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A to chyba, ze :)
Mysłałem, ze z dnia na dzień przy zmianie dzwigni postanowiłeś, grać po kilkanaście lotów. Sam wiesz, ze granie mikrolotów, a granie po kilka kilkanaście, to niebo a ziemia. Dlatego pytałem, bo z tego co kojarzę, sam nie uzywasz SL i mała zmiana nie po naszej myśli i jest ładny minus, który trudno zamknąć, chyba ze ktoś spi na $$$ to wtedy inna bajka
www.forex-nawigator.pl

baxik
Fanatyk
Fanatyk

malo mysle jak spada to przewaznie bardzo szybko gasze 5 pozycji przynajmniej bo sa wtedy jeszcze to tylko drobne
zreszta czesto to pokazuje w historii np na ropie mam czesto na poczatku straty potem jedna czy 2lki to niweluja bo taki jest forex
do wczoraj np mialem ske na ropie chyba z ok 78 bo zostawilem i wyjechalem a wtedy nie pozycjonuje ani nie patrze w komp :568:
od kilku mce ze stoperem ograniczam czas pobytu na fx / 40 godz tygodniowo
nie ma mnie poniedz wieczor i piatek bo tak załozylem sobie
mimo iz to czasm tak wyglada ze siedze caly dzien ale to tez nie prawda bo tak mi syn ustawił ze po prostu nie mam dostepu
po 40tej godz tylko oczekujace :P i tylko gram z kompa :568: no ok z dwoch komp
i czasem stawiam slki ale bardzo rzadko :568:
teraz np na elkach na ropie bo zaczeło spadac a dzis dane o zapasach
choc w sumie mam 500 baryłek na ssss z wyzej 83 wiec nie koniecznie bo one bronia wejsc w ele
to mocny poziom obronny bo ele zaczynam zawsze drobne
a pozycjonuje na mocny spadek dlatego z elami :!:
wsparcie od szczytu ok 5proc to cel 1szy czyli 4pkt a to ponizej 80 wyraznie :568:
5 proc , 10 , 20 to cele
rama na ok 80 i jasny beret o poziomach mozliwych macie

baxik
Fanatyk
Fanatyk

no i setka jadą powoli w dół na edku czyli jest oki / moja czarna magia z opoznieniem ale zaczyna działaćććććććććććcccc :)
dolar niech przejdzie przez 4,05 i poczatek jest :568: 1,0933 na h1 ramka
3swiece sa łatwiej o pięc :P

Zablokowany