FAP Turbo

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
ART_11
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ART_11 »

Ok. Jeśli odpaliłeś strategię po dacie granicznej to musisz nadpisac plik. Ściągnij jescze raz, nadpisz, przed odpaleniem zmień datę i skompiluj.
Powinno zadziałac.

Pozdrawiam

maciekl
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: maciekl »

SL dla skalpowania zapisane są w :

gi_428 = 110; // SL dla EURGBP
gi_488 = 53; // SL dla EURCHF
gi_548 = 75; // SL dla GBPCHF
gi_608 = 58; //SL dla USDCAD

Pozdrawiam

Ryszard
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ryszard »

horhe1984 pisze:Mam problem z fap turbo30 kiedy gra to wzakladce strategie całyczas zapełnia sie jakims komunikatem
Jeśli masz kod to można znaleźć instrukcję, która powoduje zapis tego komunikatu i wyłączyć tę część kodu. Czy mógłbyś załączyć posiadaną wersję? Sądzę, że z nowym zapałem przetestujemy FAP Turbo 30 bo dyskusja na temat wersji 23 i wcześniejszych powoli zamiera a chyba za wcześnie odpisywać je na straty. Testuję wersję 22 w realu od tygodnia i jeszcze jestem na plusie a to w moich testach EA nie często się zdarza. Od jutra wrzucam wersję 23 na real.

Ryszard

CTS
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: CTS »

Ryszard pisze: FAP Turbo 30
Czy ta wersja różni się czymś od wersji 23 ? Może coś poprawili w strategii na eur/usd, bo dotychczasowa jest kiepska ...

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

kol. Ryszard czy mógłbyś załączyć wersję 23, dzięki,.

Ryszard
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ryszard »

kol. Ryszard czy mógłbyś załączyć wersję 23, dzięki
Wersja 23 jest w tym wątku tylko trochę wyżej

Ryszard

maciekl
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: maciekl »

Wrzucam jeszcze raz wersję 23 z usuniętym ograniczeniem czasowym. Mam nadzieję że jak ktoś znajdzie miejsce gdzie działa na real to wrzuci tu info.
Mi w backtestach kiepsko wychodził.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

simonyx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: simonyx »

Ryszard pisze:
kol. Ryszard czy mógłbyś załączyć wersję 23, dzięki
Wersja 23 jest w tym wątku tylko trochę wyżej

Ryszard
witam, Jak by bała to bym nie prosił, co z tego, ze jest jak nie dziala bo miała ograniczenia czasowe właśnie.

maciekl, dzięki

flippper
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: flippper »

XTB zwiększa spreed w nocy do 7 pipsów na EURGBP i EURCHF, więc kto w XTB niech zapomi o FAPie.
Nawet jak przestawimy FAPa żeby robił w takich warunkach, to biedaczek nie wydoli na ich 7 punktowy "harcz" ,ewentualnie ugra ze 2 pipsy. :evil:

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

słuchajcie mam pytanko. Przysluchuje sie waszym dyskusjom na temat różnych strategii i automatów dostępnych na rynku. Nigdy nie korzystałem z automatu, mam swoja strategie i jej sie trzymam tyle ze tylko ciekawi mnie pewien aspekt. Mianowicie. Czy jesli korzystacie z jakiegos automatu (strategii) to komputer musi byc wlaczony by ona dzialala? bo slyszalem ze np trailing stopy juz nie dzialaja jak wyłaczam kompa. Czy to prawda czy jakas głupia plotka? pytanie moze sie wydawac trywialne wiec prosze mi wybaczyc, ale ciekawi mnie to.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ