FAP Turbo
Jeśli masz kod to można znaleźć instrukcję, która powoduje zapis tego komunikatu i wyłączyć tę część kodu. Czy mógłbyś załączyć posiadaną wersję? Sądzę, że z nowym zapałem przetestujemy FAP Turbo 30 bo dyskusja na temat wersji 23 i wcześniejszych powoli zamiera a chyba za wcześnie odpisywać je na straty. Testuję wersję 22 w realu od tygodnia i jeszcze jestem na plusie a to w moich testach EA nie często się zdarza. Od jutra wrzucam wersję 23 na real.horhe1984 pisze:Mam problem z fap turbo30 kiedy gra to wzakladce strategie całyczas zapełnia sie jakims komunikatem
Ryszard
słuchajcie mam pytanko. Przysluchuje sie waszym dyskusjom na temat różnych strategii i automatów dostępnych na rynku. Nigdy nie korzystałem z automatu, mam swoja strategie i jej sie trzymam tyle ze tylko ciekawi mnie pewien aspekt. Mianowicie. Czy jesli korzystacie z jakiegos automatu (strategii) to komputer musi byc wlaczony by ona dzialala? bo slyszalem ze np trailing stopy juz nie dzialaja jak wyłaczam kompa. Czy to prawda czy jakas głupia plotka? pytanie moze sie wydawac trywialne wiec prosze mi wybaczyc, ale ciekawi mnie to.
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.