Niestety nie podales wtedy ceny wejscia w S wiec mozna polemizowacKermit pisze: 18 lut 2021, 15:39JohnyEnglisz pisze: 18 lut 2021, 15:36
Gul gul to ja robilem w weekend jak przepijalem Twoje sl na kablu z zeszlego piatku
no to dużo nie popiłeś bo pisałem wyraźnie że przestawiam na BE. Za BE to mogłeś się napić wody z kranu najwyżej![]()
DayTrading: Czwartek 18.02.2021
-
JohnyEnglisz
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 18.02.2021
Widzę to tak... Kermit ma zabezpieczone pozycje, nogi wywalone na biurko i ręce za głową... Jutro szampanKermit pisze: 18 lut 2021, 15:39JohnyEnglisz pisze: 18 lut 2021, 15:36
Gul gul to ja robilem w weekend jak przepijalem Twoje sl na kablu z zeszlego piatku
no to dużo nie popiłeś bo pisałem wyraźnie że przestawiam na BE. Za BE to mogłeś się napić wody z kranu najwyżej![]()
skoro teraz potrafiles odczytac cene majac podany czas to wtedy tez mogles...no chyba ze dopiero w tym tygodniu sie tego nauczyles 
Alevius: spore szanse ze dziś to bedzie wylaczone... ale z nogami na biurku mnie zabiles - az sie obejrzałem czy kamery nie mam w pokoju

Alevius: spore szanse ze dziś to bedzie wylaczone... ale z nogami na biurku mnie zabiles - az sie obejrzałem czy kamery nie mam w pokoju
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 15:54 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Dzięki żaba. Gratuluje transakcji:)
swiezy nie waz mi sie tego ruszac
albo zarobisz porzadnie albo nie a juz nie stracisz
czekamy
ja mam to samo na realnych pozycjach i nie kasuje
a ty karwa na demo bys juz kasowal
jest jeszcze 10 dni lutego a nie 2
spadku jeszcze nie bylo
to tylko przedbiegi
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:02 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kabel moglby sie nie ociagac i wywalic zaraz to 1.3950 bo jak nie to przed 17:00 jak sie bedzie londek zamykał moga jeszcze podbic zeby w glowach pomieszac
Wyobraziłem sobie siebie zarobionego po pachy... Tak bym wtedy siedziałKermit pisze: 18 lut 2021, 15:53 skoro teraz potrafiles odczytac cene majac podany czas to wtedy tez mogles...no chyba ze dopiero w tym tygodniu sie tego nauczyles
Alevius: spore szanse ze dziś to bedzie wylaczone... ale z nogami na biurku mnie zabiles - az sie obejrzałem czy kamery nie mam w pokoju![]()
![]()
zastanowimy sie czy w okoliczy 31 skracac nie nizejXAB pisze: 18 lut 2021, 15:54
swiezy nie waz mi sie tego ruszac
albo zarobisz porzadnie albo nie a juz nie stracisz![]()
czekamy
ja mam to samo na realnych pozycjach i nie kasuje
a ty karwa na demo bys juz kasowal
jest jeszcze 10 dni lutego a nie 2
spadku jeszcze nie bylo
to tylko przedbiegi
swiezy biala linia nic wczesniej
https://iv.pl/image/us30.GtIhTC3
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:11 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak na szybko - u mnie maluszki zasadzone, oba zabezpieczone. Czekamy 
Edit: patrząc na US30 jestem już pewien, że najlepiej mi wychodzi jak zasadzę pozycję i idę w pi**u od komputera. Szlag... a wpadłoby ładnie
Za miękka *upa ze mnie jeszcze. Za szybko uciekam z rynku.
Edit: patrząc na US30 jestem już pewien, że najlepiej mi wychodzi jak zasadzę pozycję i idę w pi**u od komputera. Szlag... a wpadłoby ładnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:10 przez alevius, łącznie zmieniany 2 razy.
Widzę wytrwały jesteś z demonami. Pytanie z ciekawości Ci zadam. Jaką największą stopę zwrotu osiągnąłeś? ile razy konto do przodu zrobiłeś zanim zostało spalone..?