U mnie jest takie kwotowanie więc pod to rozgrywam. Zeszło się z oporem i linią trendu. Ale masz rację. Spojrzałem na kwotowanie na kontraktach i cena zeszła poniżej 5 usd co przy pełnym zasięgu wyszło by pod 72 USD.. W takiej sytuacji zaraz redukuje pozycję i ewentualnie palec na spuście. Z tym że tego szerszego zasięgu nie czuje na tę chwilę
DayTrading: Czwartek 18.02.2021
Re: DayTrading: Czwartek 18.02.2021
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 15:31 przez pvq.pl, łącznie zmieniany 2 razy.
czy wy zawsze musicie tak przynudzac eot
macie miszcze pogaduszek i patrzcie jak sie z malej pozycji pipsy kosi jak sianko
Sprzedaj
US-TECH 100
2021-02-16 06:11
6 361,54 zł 2,51%
Ilość: Kontrakty 0,25
Kurs otwarcia13 895,30
Bieżący kurs13 545,95
Zys. / str. Netto6 361,54 zł
Bieżąca wartość67 730 $
tomasz
jak tam sp500
bo widze ze kwiczy i dyszy juz tylko
macie miszcze pogaduszek i patrzcie jak sie z malej pozycji pipsy kosi jak sianko
Sprzedaj
US-TECH 100
2021-02-16 06:11
6 361,54 zł 2,51%
Ilość: Kontrakty 0,25
Kurs otwarcia13 895,30
Bieżący kurs13 545,95
Zys. / str. Netto6 361,54 zł
Bieżąca wartość67 730 $
tomasz
jak tam sp500
bo widze ze kwiczy i dyszy juz tylko
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 15:30 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
English - Moglbym oznajmic nawet jutro. Nie wywalilo bo przestwiony byl duzo wczesniej, a na forum napisalem jak na nie wszedlem. Wg Ciebie najpierw powinienem poinformowac ze przestawilem SL a dopiero potem go przestawic?
Wiem ze Ci gul skacze bo wystarczy poczytac ostatnie dni jak przeczytany byl edek na spadki i wczoraj na wzrosty wiec uciekaj zobaczyc czy nie masz kolejnych lekcji zdalnych. Bo u mnie i edek i kabel juz na plus i bawimy sie dalej. Poinformuje jak zamkne zebys mogl dalej po suficie chodzic ze zlosci...

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Żaba koncepcja ORGR pasuje Ci na Edku?
Misiek - pokazywałem dziś na h4 taka mozliwość ale jeszcze za wczesnie zeby spwierdzic jednoznacznie czy bedzie ten orgr. Uwazam ze prawe ramie dokoncza w kilka dni, a czy potem nastapi wybicie czy zanegowanie to wyjdzie na biezaco
na forum tu to jest jak sztuka latania
pokaz miszczom gadek co zrobisz jutro o godz 10 rano ha ha haaaaaaaaaa
a i tak bedzie za póznoo

pokaz miszczom gadek co zrobisz jutro o godz 10 rano ha ha haaaaaaaaaa
a i tak bedzie za póznoo

Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 15:36 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Pasjonat
Gul gul to ja robilem w weekend jak przepijalem Twoje sl na kablu z zeszlego piatku i ta niedzielna luke w dol na otwarciu na kabluKermit pisze: ↑18 lut 2021, 15:28English - Moglbym oznajmic nawet jutro. Nie wywalilo bo przestwiony byl duzo wczesniej, a na forum napisalem jak na nie wszedlem. Wg Ciebie najpierw powinienem poinformowac ze przestawilem SL a dopiero potem go przestawic?Wiem ze Ci gul skacze bo wystarczy poczytac ostatnie dni jak przeczytany byl edek na spadki i wczoraj na wzrosty wiec uciekaj zobaczyc czy nie masz kolejnych lekcji zdalnych. Bo u mnie i edek i kabel juz na plus i bawimy sie dalej. Poinformuje jak zamkne zebys mogl dalej po suficie chodzic ze zlosci...

widze ze podłapałeś mój dobry nastrój...

JohnyEnglisz pisze: ↑18 lut 2021, 15:36
Gul gul to ja robilem w weekend jak przepijalem Twoje sl na kablu z zeszlego piatku
no to dużo nie popiłeś bo pisałem wyraźnie że przestawiam na BE. Za BE to mogłeś się napić wody z kranu najwyżej

XAB, ja by teraz zamknął.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.