skoro teraz potrafiles odczytac cene majac podany czas to wtedy tez mogles...no chyba ze dopiero w tym tygodniu sie tego nauczyles
Alevius: spore szanse ze dziś to bedzie wylaczone... ale z nogami na biurku mnie zabiles - az sie obejrzałem czy kamery nie mam w pokoju
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 15:54 przez Kermit, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
swiezy nie waz mi sie tego ruszac
albo zarobisz porzadnie albo nie a juz nie stracisz
czekamy
ja mam to samo na realnych pozycjach i nie kasuje
a ty karwa na demo bys juz kasowal
jest jeszcze 10 dni lutego a nie 2
spadku jeszcze nie bylo
to tylko przedbiegi
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:02 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
kabel moglby sie nie ociagac i wywalic zaraz to 1.3950 bo jak nie to przed 17:00 jak sie bedzie londek zamykał moga jeszcze podbic zeby w glowach pomieszac
swiezy nie waz mi sie tego ruszac
albo zarobisz porzadnie albo nie a juz nie stracisz
czekamy
ja mam to samo na realnych pozycjach i nie kasuje
a ty karwa na demo bys juz kasowal
jest jeszcze 10 dni lutego a nie 2
spadku jeszcze nie bylo
to tylko przedbiegi
zastanowimy sie czy w okoliczy 31 skracac nie nizej
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:11 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak na szybko - u mnie maluszki zasadzone, oba zabezpieczone. Czekamy
Edit: patrząc na US30 jestem już pewien, że najlepiej mi wychodzi jak zasadzę pozycję i idę w pi**u od komputera. Szlag... a wpadłoby ładnie Za miękka *upa ze mnie jeszcze. Za szybko uciekam z rynku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 16:10 przez alevius, łącznie zmieniany 2 razy.
Widzę wytrwały jesteś z demonami. Pytanie z ciekawości Ci zadam. Jaką największą stopę zwrotu osiągnąłeś? ile razy konto do przodu zrobiłeś zanim zostało spalone..?