Ink. pisze: ↑24 lip 2025, 18:55
SEROL666 pisze: ↑24 lip 2025, 18:38
Jakoś od piątku nie pochwaliłeś jego analizy ?XD Żadne z was nawet nie zareagowało na to co napisał.... XD. Natomiast o mojej to do tej pory się rozpisujecie ba nawet uśpiony Popek się dołączył
Dwie kreski tyle trzeba w krótkim terminie cała reszta jest oczywista bo tak się robi pomiędzy traderami. Metka zrobił sobie ponad 200 pipsowy plac boju na E/U... ale jest w twojej drużynie wiec nic nie napisałeś XD. Mam w D te jego mikroloty. Prośba nie odpisuj....
Cała reszta oczywista, wszystko takie oczywiste a jednak musisz dorabiać jako stróż. Dziwne.
Nie chwalę i nie krytykuję niczyjej analizy. Ja piszę o podejściu a twoje tak samo jak w przypadku konkursu jest karygodne i żałosne. Dlatego od mety możesz się uczyć bo nie dorastasz mu do pięt. Coś zaczynasz nigdy nie kończysz, przy wrzucaniu politycznego bełkotu dajesz z siebie 110% całymi nocami, wykresy, linki, zdjęcia, komentarz. Jeśli chodzi o FX wrzuciłeś strzałkę gdzie patrząc nawet na daty to się myliłeś bo według twojej analizy miało spadać w najbliższych 48h a rynek rósł. No ale przecież to było oczywiste XD
PS dlaczego mam nie odpisywać ? Coś cię stresuje czy denerwuje? Przecież ty nam muzykę puszczasz a mi ci tańczymy XD
"To nie wy piszecie ze mną tylko ja z wami..". parafrazując cytat z filmu
To jeszcze raz analiza miała być zrobiona na 2 dni - 48 godzin miała się sprawdzić do wtorku (24.07) do godziny 24:00. Są dwie kreski. Pierwsza kreska oznaczała:
Krótką korektę w okolice 1.1600 gdzie przebiega wsparcie - E/U miało się "odbić" od tego poziomu i wrócić go głównego trendu co zaznaczyłem tą drugą wielką kreską ze strzałką skierowaną na północ. I stało się nawet przed otwarciem Londynu - cały impuls 145 pips do wtorku w szczycie . Chodziło mi o pokazanie zmiany kierunku EUR/USD który mamy od 01.07
Ale jak wy nie wiecie po co jest DXY ? PO co się analizuje resztę Majorsów grając na EDKU ??? Nawet USD/JPY krzyczał:
dolar się osłabi !!!!
Wkleję wam obrazki może nie was ale może kogoś to oświeci.
Pierwszy co przegapił Meta spiesząc się z analizą w piątek a co ja widziałem zaznaczyłem żółtą pionową kreską:
DXY_2025-07-24_17-29-55.png
"Krzyk" USD/JPY po raz 4.... wystarczy patrzeć
USDJPY_2025-07-24_19-49-02.png
To były oczywistości a dla wprawnego oka wystarczyło zerkną jeszcze na USD/CAD i USD/CHF
PS. Wracacie wiec moja muzyka musi wam ci pasować. XD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.