Nie dla mnie jak na razie...

Powariowałem...a i niepotrzebnie się sugerowałem...
Najgorsze to wbić se coś do głowy...

Dzięki za odpowiedź. Bardzo ciekawa analiza, przyznam że po czwartkowym parciu w górę nie za bardzo wiem co jest graneSildra pisze:Przepraszam, ale cofka 85 dolcow od 1470 to wynik 1385. Gdzie tu nowy dolek? Ja po prostu zakladam najzwyklejsza na swiecie korekte od korekty. Poziom 1470-1485 to fundament zabawy. Uwierze w renesans jak wychylimy glowe ponad ten poziom, a przynajmniej zamkniemy swiece dzienna.
Ja zwyczajnie patrze co rynek robil poprzednio gdy byl zjazd z 1900 do 1500. Dla mnie tamte wydarzenia to wytyczna.
Sorry za literowki, ale pisze z komory stojac w miesnym po karkowke
Możesz rozwinąć ..Coluche pisze:Złotko...kochane złotko...
Najgorsze to wbić se coś do głowy...
Miałem hedga ale coś mnie skusiło żeby jednak go zamknąć i postawić stopa no i dałem go na wydawałoby się bezpiecznej wysokości 1480.umika3 pisze:Możesz rozwinąć ..Coluche pisze:Złotko...kochane złotko...
Najgorsze to wbić se coś do głowy..., ja też ostatnio dostałem po tyłku ale nadal uważam że metale szlachetne w dłuzszym terminie dadzą zarobić.
Chyba trzeba się zwrócić z prośba do Mighty Baza z prośbą o szkolenie z hedge![]()
![]()
Nie Ty jedenumika3 pisze:Dzięki za odpowiedź. Bardzo ciekawa analiza, przyznam że po czwartkowym parciu w górę nie za bardzo wiem co jest graneSildra pisze:Przepraszam, ale cofka 85 dolcow od 1470 to wynik 1385. Gdzie tu nowy dolek? Ja po prostu zakladam najzwyklejsza na swiecie korekte od korekty. Poziom 1470-1485 to fundament zabawy. Uwierze w renesans jak wychylimy glowe ponad ten poziom, a przynajmniej zamkniemy swiece dzienna.
Ja zwyczajnie patrze co rynek robil poprzednio gdy byl zjazd z 1900 do 1500. Dla mnie tamte wydarzenia to wytyczna.
Sorry za literowki, ale pisze z komory stojac w miesnym po karkowkePo tak sporej obsówie spodziewałem się raczej kilkunastodniowej konsoli a tu....
Postawiłem parę limitów pomiędzy $1330 a $1410... To co Mike nazywa trałowaniemSildra pisze:Ja oczekuję teraz ponownej jazdy w dół. Poziom 1478 to ostatni dołek z 3 lipca 2011 r., po którym zaczął się rajd aż na 1900. To zostawia ślad, tak w psychice, jak i w portfelu.
Ostawiam z 85-100 dolców w dół licząc od 1470. Kto da więcej?