Pogaduchy przy porannej kawie
Re: Pogaduchy przy porannej kawie
Może dlatego indeks dolara spada? Wszelkie krótkie na pary dolarowe?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Dolar leci bo fiscal clif, wczorajszy bardzo słaby raport o produkcji i w ogóle jakie te Stany są na krawędzi zapaści tra la lala, a reszta (w miarę) w górę bo pozbyła się wreszcie ciężarów: Euro nic nie zagraża, A$ ma już czyściec za sobą, a Chiny odbijają. No i większość tych którzy mogliby się bać już się nie boi bo swoje już w tym roku zrobili.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Powód ruchów na CHF
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Witam,
Kawa poranna wypita więc może i jakaś większa korekta na EUR/USD ? Hmmmmm
Pozdrawiam
Pozdrawiam
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Sporo zamieszania i trochę jak Radio Erewań:DigitalSmoke pisze:Powód ruchów na CHF
nie banki ale jeden bank (przynajmniej na razie), nie na wszystkie depozyty ale na niektóre depozyty i w ogóle chyba nie wie lewica co robi prawica w tym rzeczonym banku itd:
http://www.forexlive.com/blog/2012/12/0 ... s-morning/Early scuttlebutt had a major Swiss bank to impose 1.0% charge on swiss franc balances over 100 million francs. This morphed into major Swiss bank to charge a minimum of 0.75% on institutional bank holdings over 100 million francs. This got us to 1.2145.
Then bank in question attempted to clarify situation by announcing it will set negative rates on an individual basis. This saw EUR/CHF marked lower.
Mieszkasz na wschodnim wybrzeżu czy gdzieś głębiej?Tommy_Boss pisze:Witam,
Pozdrawiam
Bo u nasz to po porannej kawie nawet ślad nie został...
- Tommy_Boss
- Pasjonat
I już ani kawy , ani korekty 
Cisną BYKI ale czy pokonają 1.31 ?

Cisną BYKI ale czy pokonają 1.31 ?
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
Szczęśliwi czasu nie liczą, szczególnie jak się ma na 3 zmianę .
Kolejne poziomy 380 i 700 na eduardo może do piątku 700 ?
Dzisiaj mógłbym się w skarbcu zatrudnić do łopaty w przewalaniu tych walut po praktyce porannej w odśnieżaniu.
Kolejne poziomy 380 i 700 na eduardo może do piątku 700 ?
Dzisiaj mógłbym się w skarbcu zatrudnić do łopaty w przewalaniu tych walut po praktyce porannej w odśnieżaniu.
Objective perspective, just businiess...
Yyyy, 2700 raczej
. Ale ja ostatnio przekorny do bólu jestem
.

- _/_/Dariusz_/_/
- Pasjonat
2700 w piątek ? hmm.. wszystko jest możliwe. Jak i to że wszyscy mają rację i nikt nie ma racji.Stforex pisze:Yyyy, 2700 raczej. Ale ja ostatnio przekorny do bólu jestem
.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Objective perspective, just businiess...