A ty gadasz ze swoimi botami?mike_05 pisze:Ej!
Ty w krawacie!
Czego nic nie gadasz?
Masz włączony filterek reklam i skryptów ;-)
A ty gadasz ze swoimi botami?mike_05 pisze:Ej!
Ty w krawacie!
Czego nic nie gadasz?
To jakiś spamerEj!
Ty w krawacie!
Czego nic nie gadasz?
Ja się absolutnie nie obrażam - służę pomocą jeżeli mogęStforex pisze:Nie zrozum mnie źle. Nie chcę podważać Twojej wiedzy i doświadczenia. Miło po prostu podyskutować.
Dzięki - właśnie o tym myślalem "drugim rdzeniem" jednocześnie zabradziażając o jenie tym pierwszymStforex pisze:Tak w ogóle to miłego weekendu życzę!![]()
![]()
Tak. Wszystko policzone pod ekspozycję. Jest tylko jeden szkopuł. Wariant był liczony pod kopa od BoJ. Czyli piramida jest najgęstsza na pierwszym piętrze (parter zaczynałem ręcznie, żeby się nie wpakować w fortel jakowyś) no i start miał być w założeniu wykonany jednym dobrym ruchem (jeden dzień raczej by nie wystarczył, ale tydzień już raczej tak). No ale 259 studzi moje zapały i chyba muszę rozważyć alternatywny wariant wzrostowy, gdzie pierwsze piętro będzie wykorzystane do zbudowania bazy do dalszych wzrostów. Zatem piramida powinna być gęstsza na drugim piętrze, żeby nie wyłożyć ekspozycji na głębszych zaczerpnięciachmryko pisze:Stforex, to zarzuciłeś sieci
Tak, piękna sprawa.259 pisze:Jakby ktoś się pytał: w zeszłym tygodniu Edek zrobił coś ponad 240 pip Piątek zamknięcie do Piątek zamknięcie.
Ten tydzień nie jest jeszcze zamknięty ale nie sądzę aby coś naruszyło następne ponad 300 pip: