Ale nie są to dni wolne:Stforex pisze:W Japonii 3-dniowe święto, taka odmiana naszych "zaduszek".
http://stooq.pl/kalendarium/h/?y=t
Zresztą dziś w nocy były dane - PKB za II kwartał.
Ale nie są to dni wolne:Stforex pisze:W Japonii 3-dniowe święto, taka odmiana naszych "zaduszek".
Na XAUEUR jest rzucony XAUUSD. Tyle że ten drugi jest przeskalowany do tego pierwszego żeby zgodziły się góra z dołem (najwyższa i najniższa wartość na obu wykresów). To skalowanie czasami robi błędne wrażenia - wszystko zależy jak ułoży się jeden wykres do drugiego._/_/Dariusz_/_/ pisze:A to przepraszam 259, chyba jeszcze się nie obudziłem, potrzebna pierwsza kawa !!! Muszę jeszcze raz spojrzeć .259 pisze:oznaczenia są prawidłowe.
Powycinałem bzdety...MNI Cable: Fundamental levels (orders, options, technicals)
$1.5800/10 Strong offers
$1.5780 Medium offers
$1.5750 Medium offers on approach/Stops
$1.5700/10 Medium offers
$1.5666 **Current market rate 0745GMT Monday
$1.5650 Medium demand on approach
$1.5635/30 Medium demand
$1.5600 Strong demand ahead
Bids $1.5565/45
To i zrobiło bo świeczki się zgadzaja tylko wartości jakby inne259 pisze: To skalowanie czasami robi błędne wrażenia - wszystko zależy jak ułoży się jeden wykres do drugiego.
Bez urazy - chodziło mi tylko o podkreślenie że jedna z najuboższych warstw społeczeństwa w Indiach napędza... światowy rynek złota!_/_/Dariusz_/_/ pisze: A co do wieśniaków to sam nim jestem z zamieszkania![]()
Quotes from Societe Generale Cross Asset Research:
-US 10y swaps touched a 1.84% high last week but have lost altitude over the last 48 hours, slipping ti a 1.7460% low in Asia. A big week for US data ahead starts tomorrow with retail sales. Can the S&P extend to the April highs (1,422)?