Lista miast ,gdzie można wynająć samochód mając przynajmniej 19 lat :
-Ankara
-Lizbona
-Meksyk
-Rzym
-Paryż
Będę dopisywał ,może się komuś przyda

Cadermo pisze:Dzięki za infoUżywam Booking.com do hotelu i kayak.com . Nie są źli
Dlatego warto jest mieć dodatkowe konto z kartą i z niego opłacać tego typu sprawy_/_/Dariusz_/_/ pisze:Do grudnia zeszlego roku duzo korzystalem z booking. com ale prawdopodobnie tam wyciekly numery mojej karty. Nastepnego dnia jadac do CH i kupujac ichniejsza winiete na granicy za 35 chf okazalo sie ze jest na karcie blokada . A z centrum dostalem info , ze o 20.03 itd. bylo kilka transakcji z Kalifornii w sieci walmart i McD do wysokosci limitu. Dlatego juz nie rezerwuje hoteli w opisany sposob. Pieniadze oczywiscie odzyskalem bo jest ubezp., ale dopiero po 3 tyg.
Ja co prawda nie byłem, ale jak dziewczyna pokazała mi tego kwejka to zdecydowałem że jak tylko będę mógł to się tam wyprowadzę. Przynajmniej na parę miesięcy. Miejsce jest, jakby to powiedzieć.. BUURRRRRRRNNNNNNNNNNN.http://www.kwejk.pl/obrazek/937574/malediwy,%3C3.html
Malediwy ! Był ktoś?
Za kilka tysięcy PLN-ów można posiedzieć rok w Tajlandii .Oczywiście jedyną rzeczą drogą jest tylko lot z europy. Ale jak komuś nie potrzebne luksusy to wynajmuje bungalow albo hotelik 2 gwiazdki bierze tylko po to by tam spać ,a resztę dnia plaża i drinkifxlamer pisze:Jak się ma kilka tys eur na zbyciu mozna posiedziec kilka miesięcy.