PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Microbi »

prawnik pisze:Gościu jeśli nie miał licencji maklera lub doradcy to lezy i kwiczy
kasy osobiście nie brał w zarządzanie , więc ? Zobacz ile jest legalnie działających serwisów oferujących sygnały pod postacią analiz itd. Dlatego też jestem ciekaw co było w tytule przelewu :D

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Post autor: SEROL666 »

Przeczytałem ostatnie posty... KTOŚ się nie wywiązał 5% NA DOBĘ MOŻE POTRZEBUJE MOTYWACJI . ZDARZA SIĘ ZATEM wyzywam zawodnika na pojedynek na te procenty rozwalmy FX w starym stylu pod opieką MOD ? co powie autor ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Post autor: San Pellegrino »

Tylko pierwsze cztery strony dziennika zawierają screenshoty, które pokazują wejście tak naprawdę, cała reszta to dorysowane linie poziome bez numeru transakcji. Nie rozumiem jak można powierzyć komuś swoje pieniądze w tak idiotyczny sposób i jeśli mam być szczery to nie współczuje tutaj nikomu. Moja mama ma powiedzenie "czemuś biedny?boś głupi - czemuś głupi, boś biedny!"
Czy pokazał wam screenshota z jego statementu? widział ktoś?
Nawet jak ma tragedię rodzinną(nie życzę nikomu) czy umarł mu kot, ma moralny obowiązek napisać co się stało,bo wziął od was pieniądze. Zostaliście wydmuchani palcem w czoko, bez wazeliny, nigdy nie odzyskacie kasy ale przynajmniej już wiecie, że płatny sygnał czy robot z allegro nie zrobi niczego za was. Tylko ciężka praca i codzienna analiza.
Trzy grosze od prawdziwego Nooba
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Post autor: klonmarcin »

Czytając wpisy niektórych osób utwierdzam się w przekonaniu, że te "95% tracących" to jednak nie mit.

Proponuję wątek jako temat do kolejnego odcinka "Dlaczego ja" lub "Ukryta prawda"

:mrgreen:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
Darkey
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Darkey »

do "Trudne sprawy." by się nadawało :D może w końcu ludzie się nauczyli że nie ma nic dobrego za darmo.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates

anea
Gaduła
Gaduła

Post autor: anea »

sprzedal Wam prognozy, takie jak podaja w tv pogody, tez sprawdzaja sie tylko, albo, az w 80% :mrgreen:

powaznie, proponuje Wam wymienic sie na prv danym swoimi, niech kazdy zglosi u siebie na komendzie przypadek, znajac nasze spec grupy (nalezy im na wstepie pomoc), za zgoda innych podajcie grupe osob oszukanych i znjada Wam goscia, w sumie nic mu nie zrobicie bo zaplaciliscie za prognoze, ALE z urzedu moga mu dowalic brak licencji etc. inne świstki, wiec warto mu namieszac w papierach, zeby w przyszlosci nie naciagal innych ludzi;

dane podaja ze oszustawa w internecie przekraczaja i sa bardzej dochodowe niz handel narkotykami;

p.s. ja kiedys machnelam reka na mala kwote z allegro, a potem ochrzanil mnie policjant i powedzial ze ludzie zglaszaja nawet 5zl za oszustwa na allegro, wiec do dziela jesli czujecie sie oszukani zglaszajcie jesli nawet tylko mialaby to chronic innych, powodzenia ...
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"

Darwin
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: Darwin »

Myśle, że anea ma racje - pierwszy krok to się zorganizować i przynajmniej skrzyknąć razem - by wiedzieć ile to osób jest oszukanych i jaka jest skala zjawiska.

Moge się podjąć zrobienia takiej listy. ( jako ze i sam tez dumnie wykupilem super abonament u macka :) )

Prosze o PW do mnie z danymi:

Imie Nazwisko, Adres, Nr tel. - zdaje sobie sprawe ze pewnie dziwnie komuś obcemu wysyłać swoje dane - ale na bank beda potrzebne przy złozeniu ewentualnego zawiadomienia.

Dobrze by było to w miarę sprawnie przeprowadzić - także nie zwlekajcie.

Piotrek91
Gaduła
Gaduła

Post autor: Piotrek91 »

może ten portal pomoże wam się zorganizować pozwijgo.pl

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Shadi »

Pewnego pięknego dnia przychodzi Mack... i zamiata pipsy jak szalony.
Wszystko ładnie, wszystko pięknie... są zasady... jest gra, jest szacunek ludzi navigatora.
Mack nie piramiduje stratnych pozycji.. do pierwszego razu jak poszło nie w jego stronę.. szanowni ludzie navigatora dalej zapatrzeni w swoje bóstwo od pipsów przytulania.
Mack daje screeny na których widać co najmniej dyskusyjne niektóre pozycje - jest spoko - szacunek ludzi navigatora dalej jest :)
Mack ogłasza, że będzie sprzedawał sygnały, w wiadomości pisząc mniej więcej - "ale odpowiedz mi już teraz bo jutro oferta będzie nie aktualna"...(nie mogę potwierdzić czy do każdego:) ) ludzie navigatora dalej zapatrzeni w niego.

I aż chciało by się powiedzieć... i żyli długo i szczęśliwie, ale nie... zły Gargalel okradł naiwne smerfiątka (na tą chwilę tylko to można wywnioskować) i co najgorsze stracił szacunek i uznanie u ludzi navigatora :(
Tak oto mogła by się skończyć bajeczka gdyby nie to że teraz ludzie navigatora broniąc swój honor i dumę swą chcą zemsty :)

Swoją drogą, ciekawym jest czy jest kara dla ludzi leniwych i/lub naiwnych.. a jak nie ma, to gdzie mam się podpisać aby coś takiego powstało...

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Microbi »

Shadi pisze:Gargalel okradł naiwne smerfiątka
a kto to Gargalel ? :shock:

ODPOWIEDZ