wydaje mi sie, ze Mack teraz traduje ostro wasze pieniadze i moze odda wam tego tysiaka jak zrobi 1000% - moze chcial zrobic sobie taka niskooprocentowana pozyczke na forum bo bank odmowil?
Nie pozostaje nic innego jak szczerze zyczyc wam pozytywnego rozstrzygniecia sprawy i wyciagniecie wnioskow na przyszlosc.
PLUS 5% DZIENNIE - POLECAM
Zapłaciłeś mu za szkolenie poważną kasę i wierzysz w takie bzdury?quovadis pisze:Udało mi się skontaktować z mack'iem i znam już jako tako sprawę. Rzeczywiscie powod braku sygnałow i tradeowania poważny. Odezwie sie do reszty w najblizszych dniach. Ze swojej strony wyrażam zrozumienie, wspolczuje mack i czekam na powrot.
Jaka jest szansa że stało się coś poważnego akurat teraz??
Gdyby naprawde coś się wydarzyło, chyba mógł o tym poinformować zainteresowanych jak biały człowiek, a nie chować się w norze.
Mack, musisz wiedzieć że nie odpuścimy tej sprawy.
jeśli faktycznie Was zrobił w balona na co wygląda, to jestem ciekaw co mu zrobicie ?babyblue pisze:Mack, musisz wiedzieć że nie odpuścimy tej sprawy.

Hmm... Zapłaciliście za sygnały, sygnały dostaliście. Że stratne to cóż.
Na wątku pytałem co ze SL, bo często cena szła długo nie w kierunku transakcji, dopiero później odbijając.
Trudno się mówi
Na wątku pytałem co ze SL, bo często cena szła długo nie w kierunku transakcji, dopiero później odbijając.
Trudno się mówi
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów