szkoda, że już bez mojej S

Ja trzymam pozycję i czekam na dane.korekta się należy jak psu buda, ale dodatkowo ropa dołki wybija, więc dla CAD nie jest to dobrym wskaźnikiem do umacniania
gdyby pojawiło się zejście korekcyjne w dół i pękło 1.4075, to zwróć uwagę na MA200 z M5, aktualnie 1.4033, bo prawie pokrywa się z MA21 z H1 - 1.4028Philips pisze:Ja trzymam pozycję i czekam na dane.korekta się należy jak psu buda, ale dodatkowo ropa dołki wybija, więc dla CAD nie jest to dobrym wskaźnikiem do umacniania
no masz racje nie na zero tylko na plushighend pisze:ale jak na zero?lukpiasek pisze:Gratulacje wyszedłeś na zero z tak trudnej opresjija bym na pewno zbankrutował
Brawo brawo
Powodzenia i jeszcze lepszych trejdów w nowym roku
w historii są zamknięte BUY ze stratą 9.5 koła i sell z ponad 16K PLN....
tzn chyba, że cały zysk z roku poszedł się paść na te dwie pozycje - czy tak? i aby podatku od zysku nie płacić to zamknąłeś te stratne?
czyli w ten sposób to oczywiście jest na zero
MA200 z M5 była zaliczona... zamknąłeś czy trzymaszPhilips pisze:Ja trzymam pozycję i czekam na dane.korekta się należy jak psu buda, ale dodatkowo ropa dołki wybija, więc dla CAD nie jest to dobrym wskaźnikiem do umacniania
określałem jaki jest trend i podawałem poziomy jako cel MR1 1.4124, więc żadna nowość, że rośnie USDCAD, a tym bardziej notowaniami ropy potwierdzili co jest granehighend pisze:no i co z USDCAD i EURCAD - gorące pary, łapacze szczytów, a ten rośnie
spoczko, ja się nie obrażam i nie denerwuję, tylko odpisałem na Twój wpis...highend pisze:ale ja Niemiaszku nie o Tobie pisałem