Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: Pieniądze to nie wszystko...ale ciężko jest łatwo żyć ;)

Nieprzeczytany post autor: highend »

1 49
EUR power
CAD (ropa) fatalnie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

highend pisze:1 49
EUR power
CAD (ropa) fatalnie.
też mam wykres i zerkam co jakiś czas... :d :p
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

silverarrow
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: silverarrow »

Po czasie powróciłem do twojego systemu niemiaszku i muszę przyznać że to jeden z lepszych do tzw. daytradingu, na razie głównie się opatruje z różnymi sytuacjami na rynku, ale jak na poważnie zacznę tym klikać to postaram się coś wrzucić jak nie masz nic przeciwko ;)
Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.

Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

silverarrow pisze:Po czasie powróciłem do twojego systemu niemiaszku i muszę przyznać że to jeden z lepszych do tzw. daytradingu, na razie głównie się opatruje z różnymi sytuacjami na rynku, ale jak na poważnie zacznę tym klikać to postaram się coś wrzucić jak nie masz nic przeciwko ;)
spoczko, pewnie, wrzucaj jak najwięcej... :D :564:

ja już wkrótce dołączę, ale dopiero po żniwach w robocie, bo okres przed świąteczny, więc sporo wiary zaczyna zjeżdżać z emigracji i naprawdę jest co robić, a i tak kulminacja nawału pracy to będzie od bieżącego weekendu aż do wigilii :d :p

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Widzę Niemiaszek, że całkiem fajnie udało ci się wyjść z kłopotów. Powodzenia w 2016 r.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Gratulacje wyszedłeś na zero z tak trudnej opresji :) ja bym na pewno zbankrutował :P Brawo brawo :) Powodzenia i jeszcze lepszych trejdów w nowym roku :mikolaj:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

monikaforexpolska pisze:Widzę Niemiaszek, że całkiem fajnie udało ci się wyjść z kłopotów. Powodzenia w 2016 r.
lukpiasek pisze:Gratulacje wyszedłeś na zero z tak trudnej opresji :) ja bym na pewno zbankrutował :P Brawo brawo :) Powodzenia i jeszcze lepszych trejdów w nowym roku :mikolaj:
dzięki :564:

jednak zawsze zostaje niedosyt, bo tylko kwestia czasu i byłoby dużo lepiej, a nadal nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciał na klikanie :wink:

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

niemiaszek pisze:
monikaforexpolska pisze:Widzę Niemiaszek, że całkiem fajnie udało ci się wyjść z kłopotów. Powodzenia w 2016 r.
lukpiasek pisze:Gratulacje wyszedłeś na zero z tak trudnej opresji :) ja bym na pewno zbankrutował :P Brawo brawo :) Powodzenia i jeszcze lepszych trejdów w nowym roku :mikolaj:
dzięki :564:

jednak zawsze zostaje niedosyt, bo tylko kwestia czasu i byłoby dużo lepiej, a nadal nie mogę poświęcić tyle czasu ile bym chciał na klikanie :wink:

Ale dla doświadczonych traderów taka "przygoda" to jakby dodatkowe szkolenie. :wink: Dobrze o tym wiesz. To dla mnie np czas korygowania danego systemu i wyciągania wniosków w zakresie psychiki i nastawienia w danym momencie. :wink: Zawsze wychodziłam z założenia, że najlepiej uczę się na analizie własnych błędów a nie podczas szkoleń.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

ale jak na zero?
w historii są zamknięte BUY ze stratą 9.5 koła i sell z ponad 16K PLN....

tzn chyba, że cały zysk z roku poszedł się paść na te dwie pozycje - czy tak? i aby podatku od zysku nie płacić to zamknąłeś te stratne?

czyli w ten sposób to oczywiście jest na zero :)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Ale strata momentami była już pokaźna. Więc takie zakończenie przez kolegę Niemiaszka trzeba uznać za pozytywne z pewnym morałem. Ma kapitał na kolejne zagrania i ma kolejne, nowe doświadczenia. Jak dla mnie in plus. Widziałam już wielu traderów, którzy czekali do samego końca niestety.

ODPOWIEDZ