Chodzi mi o to, że nie zajmuje się głównie szkoleniami, tylko swoją firmą Bitfold. Z tego co pamiętam IK nie mógł się doprosić KG, żeby zrobił ten kurs.SEROL666 pisze: ↑07 lut 2022, 13:25Ziggy co ty piszesz ?? Ciężko się z Tobą dyskutuje. Spójrz na ten link... robi 2 edycję kursu :
https://kursy.instytutkryptografii.pl/k ... -ii-edycja
W każdym swoim filmiku nagania na swoje SZKOLONKA. Nie pisz bzdur obniżasz swoją wiarygodność.
Pisze tak, bo pokazuje kiedy wejść, czyli na początku hossy i kiedy wyjść, czyli na szczycie hossy. Także generalnie raz w całym cyklu wchodzi i raz wychodzi. Pomiędzy nie robi nic.SEROL666 pisze: ↑07 lut 2022, 13:25To powiedz mi po jaką cholerę pisze to w opisie kursu:
"- Kiedy warto kupić i sprzedać Ethereum – na podstawie wskaźników fundamentalnych
- Które ze 198 wskaźników fundamentalnych rynku kryptowalut warto śledzić, by ocenić, czy jest już moment na wyjście z inwestycji – i jak je intepretować?"
Załóżmy, że ktoś kupił BTC za $4000 - 1 stycznia 2019 roku.SEROL666 pisze: ↑07 lut 2022, 13:25BTC to tylko mocno wahające AKTYWO a KG nie potrafi przewidzieć kiedy wyjść a kiedy wejść z inwestycji bo trzymanie na ma sensu trzeba w miarę aktywnie tradować dla twojej informacji wielu ludzi popakowali na All Time High na BTC i ETH.
Ale co twój GÓRÓ może wiedzieć jak on handlował kontraktami terminowymi w OSTC Poland i napierniczał na spreadach KALENDARZOWYCH
Dodatkowo kupił ETH za $150 - 1 stycznia 2019 roku.
Aktualnie po spadkach BTC kosztuje: $43,340 - czyli wzrost 10.8x
Natomiast ETH: $3,100 - czyli wzrost 20.6x
Myślę, że takie zwroty, w dodatku po bardzo dużej korekcie w 3 lata, to nie jest mało. Wyciągacie lepsze zwroty z codziennego tradingu na tych dwóch aktywach?