Tu mamy coś o KG:Ziggy pisze: ↑06 lut 2022, 16:51Nie mam kursu nikogo z nich i czytając tutaj opinie, sądzę, że zakup kursu RR i PK nie ma żadnego sensu. Jednak w przypadku KG mam zupełnie odmienne odczucia. Widać, że gość ma ogromną wiedzę jeśli chodzi o inwestowanie i tylko na tej podstawie jestem w stanie stwierdzić, że prawdopodobnie warto kupić ten kurs.
https://invest-management.pl/firmie/
Jeżeli to co tam pisze: "Karierę zawodową zaczynał jako trader, pracując w brytyjskiej firmie inwestycyjnej, gdzie po odpowiednich szkoleniach zarządzał kapitałem 25 milionów euro. Podejmując decyzje o alokacji aktywów...... " jest prawdą to co się z nim stało cos wie o tradingu. KG kiedyś usiadł na tyłku i wsunął wiedzę na temat funkcjonowania rynków. Ten link, który wysłałem czytałem dawno temu bo wyskoczyło mi gdzieś jego nazwisko, jego firma zajmuje się optymalizacją podatkową plus doradztwem. Wszystkie jego zgłoszone adresy w działalności mieszczą się w 4-pietrowych blokach zbudowanych na osiedlach mieszkaniowych.
Kilka lat temu znów usiadł na tyłku i dowiedział się co to blockchain i przeczytał pewnie wszystko co się da na ten temat. Łeb mu pękał od tej wiedzy. Był odrobinkę znany - PK i RR przez przypadek też wrócili z Anglii - i nagle wielki HYPE i Boom się zaczął na krypto założyli biznes i działają. Wejdźcie w sobie w jego NIP z powyższej strony i wszystko macie jak na dłoni w PKD ma wpisane tak generalnie: internetowa działalność szkoleniowa.
Wystarczy cofnąć się w czasie kilka filmów a tam już "skuteczność" jako analityka spada do ZERA:
https://www.youtube.com/watch?v=F_O5Txthr2w
BTCUSD ma jakiś miesiąc aby zrobić 700%

- jak krypto rosło do 04.2021 - to klepali się po pleckach
- Elon jednym twittem plus Chińczycy spuścili BTC o 50% to nie wiedzieli co się dzieje KG puszcza filmik dopiero 21 maja jak już wszystko walnęło w dół.
- Znów zaczęło rosnąć klepanie po pleckach jak spada to to samo "pierdolamento" ale sporo się napaplało a tu NIC NIE CHCE SIĘ SPRAWDZAĆ
- Oni na pewno czytają więcej od was. Na FX jest 10 razy więcej materiałów i stron po angielsku niż po polsku jak domniemam znają ten język
- Puszczają wam w uszy sieczkę mieszane krypto z polityką finansową, plus trochę mądrości życiowych od czasu do czasu jakieś specjalistyczne słowo i to może zrobić na amatorach wrażenie ot co
- Gdy przyjdzie do wstecznego sprawdzenia analiz to kiepściuchno to wygląda
Usiądźcie na tyłkach przeczytajcie kilka książek, setki artykułów i sami stwierdzicie że coś jest nie tak w tym co mówią. Oni to zrobili.
T21 też odrobił dupogodziny i wchłonął wiedzę, czasem go posłucham bo w końcu ta sama branża. A tak naprawdę co się liczy na koniec dnia ogromna wiedza ? Czy ile jesteś w stanie ZAROBIĆ NA RYNKU ?? Bo chyba nikt nie idzie na szkolenia aby nic z tym nie zrobić. Jak zweryfikujesz wiedzę autora kursu ? Nie ma innej drogi jak tylko SHOW ME THE MONEY.Ziggy pisze: ↑06 lut 2022, 16:51Apropo Tradera21 też połowa internetu trąbiła, żeby pokazał wyniki. W końcu pokazał i cisza. Jak ktoś pi***i od rzeczy, to jasne, niech pokaże portfel, bo inaczej nikt nie uwierzy, że ma jakiekolwiek pojęcie o inwestowaniu. Jednak jeśli od kogoś bije tak ogromna wiedza jak od KG lub Tradera21, to nie musi całemu światu pokazywać, ile ma dokładnie pieniędzy i robić zdjęć sztabek złota, żeby mu zaufać.