jedna ale za to inna niz poprzednie. tzw "digital range" czyli gramy na to zeby cena pozostala w okreslonym przez nas tunelu / kanale.
opcja z gatunku tych drozszych i bardziej pewnych, ale z tymi pewniakami roznie bywa. w razie czego trzeba bedzie trafic dwie takie opcje zeby pokryc ewentualna strate na kolejnej
z racji aktualnej specyfiki pary EURCHF moze to byc calkiem ciekawa koncepcja...trzeba bedzie nad tym pomyslec przez weekend

OPCJA nr 6
TYP: European Digital Range INSIDE
INSTRUMENT: EURCHF
CENA: 61,45 pkt
TARGET: pozostanie w kanale 1,2045 - 1,2062
TERMIN: 12.03.2012 godz: 16:00
OPIS: od koncowki lutego cena jest w dosc waskim kanale. miejmy nadzieje ze przez weekend sie to nie zmieni hehe..w poniedzialek tez nie ma zadnych danych wiec moze byc dobrze. udalo mi sie ja kupic "dosc" tanio gdy cena akurat podskoczyla do gory. (chociaz mozna bylo jeszcze taniej hehe)
ogolnie jak dla mnie to cena moze byc w tym kanale nawet przez najblizsze 10 lat

========================================================================================
i male podsumowanie weekendowe
USDCHF - wczoraj wszystko wygladalo ladnie..dzis po danych polecialo w druga strone..co prawda zatrzymalo sie w okolicach fibo 38,2 ale do poniedzialku zostalo juz malo czasu i podejrzewam ze opcja nie wejdzie
USDJPY - tez polecialo dzis w druga strone. RGR juz napewno nie bedzie. aktualnie brakuje ok 210 pipsow do wtorku. raczej tez bedzie ciezko bo malo czasu zostalo
OIL i AUDUSD - poki co leci raz w jedna raz w druga. te opcje maja jeszcze troche czasu takze moze byc i na + i na -
EURUSD - tutaj akurat po danych wszystko poszlo w dobra strone. cena juz jest przy samym targecie. zastanawiam sie tylko czy nie dalem za dlugiego terminu wygasniecia. moge zamknac recznie z zyskiem okolo 25pkt ale poczekam na to co dalej sie wydarzy
EURCHF - otworzona dopiero dzis z krotkim terminem wiec ogolnie to wszystko sie rozstrzygnie w poniedzialek. danych zadnych nie ma wiec moze byc dobrze
========================================================================================
i ogolnie to patrzac na ankiete z tego tematu raczej sie nie spodziewam zeby ten dziennik bil rekordy popularnosci hehe

ujawni sie ta jedna jedyna osoba, ktora zaznaczyla opcje nr 1 ???
jak nie chce publicznie to moze byc nawet na PW