dziekowac za zainteresowanie , przyznaje ze kanal wyrysowany troche na "wyrost" a nie okreslam targetow bo analizuje jeszcze jak powinienem zamykac pozycje nie wiem czy ustawic sztywne rr czy zamknac przy najblizszym targecie, po twoim poscie mysle nad tym aby podzielic pozycje zobaczymy co wyjdziezealot pisze:Do uslug...
Nie umiem grac na fx...
Re: Nie umiem grac na fx...
kanal byl dobrze.. sell byl zle 

PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
dojde do wprawy:)zealot pisze:kanal byl dobrze.. sell byl zle
gbpchf zaliczyl sl nzdusd sl przestawiony na be gbpjpy sie jeszcze trzyma i ciekawie sie dzieje bo na kilku walutach cena idzie do moich poziomow:)
Widzisz, a jednak rynek posluchal twojej eski
. Plynie z tego pare wnioskow, ale nie bede ci psul z gory rozwazan 
Nie jest grzechem nie umiec.. grzechem jest nic z tym nie robic

Nie jest grzechem nie umiec.. grzechem jest nic z tym nie robic

PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam Wszystkich!
Za pozwoleniem djdampca podpinam się do dziennika. Powód: ten sam styl gry, ten sam cel i podobny poziom. Mam nadzieję że ucząc się na wspólnych błędach oraz dobrych zagraniach, szybciej osiągniemy target. Będę tu wstawiał swoje zagrania i analizy. Za komentarze, krytykę i podpowiedzi z góry dziękuje!
Za pozwoleniem djdampca podpinam się do dziennika. Powód: ten sam styl gry, ten sam cel i podobny poziom. Mam nadzieję że ucząc się na wspólnych błędach oraz dobrych zagraniach, szybciej osiągniemy target. Będę tu wstawiał swoje zagrania i analizy. Za komentarze, krytykę i podpowiedzi z góry dziękuje!

"Ty też jesteś Bogiem! Tylko uświadom to sobie, sobie"
witaj bfx
mam nadzieje ze razem bedzie razniej moze wiecej osob sie zainteresuje dziennikiem i wkoncu sie nauczymy nie przegrywac ,
ponadto chcialem podziekowac zaelot-owi za wszystkie odp w dzienniku i pouczenia na priva
co do gbpchf masz racje ,nie wiem ale mam cos w sobie ze gram pod prad:(
mam nadzieje ze razem bedzie razniej moze wiecej osob sie zainteresuje dziennikiem i wkoncu sie nauczymy nie przegrywac ,
ponadto chcialem podziekowac zaelot-owi za wszystkie odp w dzienniku i pouczenia na priva
co do gbpchf masz racje ,nie wiem ale mam cos w sobie ze gram pod prad:(
Ostatnio zmieniony 24 lut 2013, 15:35 przez djdampca, łącznie zmieniany 2 razy.
teoretyczne wejscie
a tu wejscieNie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Hej. Przyjrzałem się na razie dwóm analizom które wstawiłeś. USDCHF jak dla mnie ok, próbowałbym ale będę w pracy
EURUSD: nie żebym się wymądrzał ale tutaj bym uważał. Podkreślę jeszcze raz że jestem początkujący i moja podpowiedź może byc błędna. Wszystko na screenie.
PS. Mam nadzieję że kolorystyka mojego wykresu nie będzie bardzo przeszkadzac. Jak na razie bez tych linii życ nie mogę

EURUSD: nie żebym się wymądrzał ale tutaj bym uważał. Podkreślę jeszcze raz że jestem początkujący i moja podpowiedź może byc błędna. Wszystko na screenie.
PS. Mam nadzieję że kolorystyka mojego wykresu nie będzie bardzo przeszkadzac. Jak na razie bez tych linii życ nie mogę

USDCAD wygląda dla mnie dobrze. Myślę również że poleci tutaj w dół.
EURGBP też ok ale mała uwaga na screenie.
AUDJPY bardzo mi się podoba
CADCHF nie wiem co znaczy CT(domyślam się tylko), ale na pewno znowu próbujesz wejśc pod prąd. To bym odpuścił.
EURGBP też ok ale mała uwaga na screenie.
AUDJPY bardzo mi się podoba

CADCHF nie wiem co znaczy CT(domyślam się tylko), ale na pewno znowu próbujesz wejśc pod prąd. To bym odpuścił.