Nie umiem grac na fx...
Re: Nie umiem grac na fx...
dzieki za kazda podpowiedz moze cos wkoncu zrozumiem
droga tradera to nie jedna eureka.. na zasadzie "juz wszystko wiem.. to ma sens!". To ciagla nauka, ciagla praca i ciagle olsnienia oraz odkryciamoze cos wkoncu zrozumiem

PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.
jak juz ktos tutaj zajrzy to mam prosbe o zostawienie komentarza co do moich screanow dlaczego by nie wchodzil w pozycje w jaka ja chce wejsc , co mowi o tym zeby nie wchodzic z gory dzieki
a tutaj pierwszy screan zagranie na odbicie od SR i pojawienie sie formacji swiecowej sugerujacej spadki oraz dywergencja na rsi
a tutaj pierwszy screan zagranie na odbicie od SR i pojawienie sie formacji swiecowej sugerujacej spadki oraz dywergencja na rsi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Skoro grasz na odbicie to czemu sprzedajesz przebicie low?djdampca pisze:jak juz ktos tutaj zajrzy to mam prosbe o zostawienie komentarza co do moich screanow dlaczego by nie wchodzil w pozycje w jaka ja chce wejsc , co mowi o tym zeby nie wchodzic z gory dzieki
Moim zdaniem warto chociaz czesc pozycji przeznaczyc na limit sell w miejscu przerywanej lini z nieco ciasniejszym stopem. W przypadku przebicia tego oporu nie odprowadzalbym ceny wzrokiem do SL tylko zamknalbym ja wczesniej.
Pozdrawiam
dzieki za podpowiedz czyli powinienem poczekac na retest SR
wrzuce jeszcze kilka analiz eurnzd
eurusd
eurgbp
narazie wstawiam potencjalne miejsca gdzie bym zagral mam nadzieje ze cos z tych analiz wyjdzie i niedlugo wstawie screan z wejsciem (narazie na demie:)Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
gbpjpy
No ja się nastawiam głównie na tą parę na przyszły tydzień, jest szansa na zajebiste longi 
Udanego przyszłego tygodnia życzę
Pozdrawiam, Midas

Udanego przyszłego tygodnia życzę

Pozdrawiam, Midas
wrzucam 3 wejscia
Do uslug...
PFSOFT Protrader. Kompleksowa, wielozadaniowa platforma tradingowa.