Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
Wiszę teraz na gbpusd na S pierwsza pozycja zamknięta na +40pips druga ustawiona na 100pips.
Ja tu widze spadki.Poziom ,2xfibbo i pivot niby trend wzrostowy ale jesteśmy teraz na ograniczeniu kanału i myślę że jeszcze pożądnie spadniemy(+/-200pips) zanim polecimy w górę
Ja tu widze spadki.Poziom ,2xfibbo i pivot niby trend wzrostowy ale jesteśmy teraz na ograniczeniu kanału i myślę że jeszcze pożądnie spadniemy(+/-200pips) zanim polecimy w górę
Ostatnio zmieniony 01 cze 2010, 20:25 przez Ahmed, łącznie zmieniany 1 raz.
- topinwestor
- Uczestnik
Edek dobija do oporu który był niegdyś mocnym wsparciem.. Jest w tej chwili mniej więcej na 61 poziomie fibonacciego ostatniego ruchu. Trend mamy ciągle spadkowy. Gra ktos w tym miejscu szorta?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Są ludzie, którzy nie zauważają małego szczęścia, ponieważ daremnie czekają na duże" Pearl Buck.
Czyżby SL?thefear pisze:Edek dobija do oporu który był niegdyś mocnym wsparciem.. Jest w tej chwili mniej więcej na 61 poziomie fibonacciego ostatniego ruchu. Trend mamy ciągle spadkowy. Gra ktos w tym miejscu szorta?

Aż mnie korci, żeby zrobić shorta, ale lepiej poczekać na potwierdzenie.
W związku z tym mam pytanie, co może być potwierdzeniem zmiany kierunku ruchu ceny i powrotu do trendu spadkowego? A co raczej zaprzeczy takiemu scenariuszowi?
More practice, more luck!
No więc po kolei mamy kierunek i trendYkee pisze:Czyżby SL?thefear pisze:Edek dobija do oporu który był niegdyś mocnym wsparciem.. Jest w tej chwili mniej więcej na 61 poziomie fibonacciego ostatniego ruchu. Trend mamy ciągle spadkowy. Gra ktos w tym miejscu szorta?
Aż mnie korci, żeby zrobić shorta, ale lepiej poczekać na potwierdzenie.
W związku z tym mam pytanie, co może być potwierdzeniem zmiany kierunku ruchu ceny i powrotu do trendu spadkowego? A co raczej zaprzeczy takiemu scenariuszowi?

odpopowidając ściśle na Twoje pytanie, formacje świecowe, może mała formacja nad i pod na inetwale m5/m5, wybicie z konsolidacji, tego jest naparwdę mnóstwo.
Yaaa man