Naked Trading (bez wskaznikow) - czyli Price Action w akcji
Witam
Rozrysowała się bardzo fajna sytuacja na GBPUSD, H1. Fajny korytarzyk. Korzystna sytuacja do wychaczenia kilku pipsów. Co myślicie. Wszedłem na sprzedaż i mam kilka pipów ;] Do kąd dojdzie jak myslicie? TP mam na 1.4365
Rozrysowała się bardzo fajna sytuacja na GBPUSD, H1. Fajny korytarzyk. Korzystna sytuacja do wychaczenia kilku pipsów. Co myślicie. Wszedłem na sprzedaż i mam kilka pipów ;] Do kąd dojdzie jak myslicie? TP mam na 1.4365
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wiem, że już jest po fakcie, ale czy dzienne świece nic Ci nie sugerowały ?rafal24 pisze:Witam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Yaaa man
- siersciuch
- Pasjonat
Tak samo zagrałemrafal24 pisze:Witam
Czy dzienne przypadkiem nie sugerują, że wykres pójdzie w górę?Wa$$kII pisze:
Wiem, że już jest po fakcie, ale czy dzienne świece nic Ci nie sugerowały ?
jeżeli będziesz uparty, prawdopodobnie częściej odniesiesz sukces, niż doznasz porażki.
- siersciuch
- Pasjonat
- inwestor86
- Pasjonat
raczej przebije ten opor, co sugeruje HL i spadajacy index dolara, ale wkrotce sie przekonamyrafal24 pisze:Witam

-
- Stały bywalec
Z moich obserwacji wynika, ze kurs musi drukrotnie spasc ponizej linii, ktora wyznaczyles, aby mowic o jakiejkolwiek formacji. Wazne jest co bedzie sie dzialo kiedy spadnie poraz drugi. Jesli kurs bedzie oscylowac wokol wsparcia i pozniej powroci powyzej tego wsparcia, to wtedy kolejny test wsparcia bedzie dobrym momentem na L. Teraz z pewnosica jest za szybko na L. Mysle, ze wystopuja Cie bez problemu.kinder26 pisze:wygląda na klasyczna formacje nad i pod, cena nam powoli trenduje do wsparcia