Czy ma to jakieś znaczenie

daromanchester pisze:Nyxa na jednym forum które się tutaj reklamowało umawiali się na ruszeniem rynkiem w kilkudziesięciu.
I wierzyli że im się uda
Zawsze mozna wrzucic locisza na nowe high/low na futures i wyrysowac nowego tickadaromanchester pisze:Nyxa na jednym forum które się tutaj reklamowało umawiali się na ruszeniem rynkiem w kilkudziesięciu.
I wierzyli że im się uda
Lepiej niech spróbują takie coś napisać po MT4ZielonaMgielka pisze: Zawsze mozna wrzucic locisza na nowe high/low na futures i wyrysowac nowego ticka
A co to LPAkhh pisze:Nie bardzo Cię rozumiem. Co to znaczy: oporu popytu/podaży powodować odbicia
Chcesz grać po odbicia czy wybicia. Bo grając pod odbicia czyli zleceniami limit najlepiej będzie w LMAX ze względu na jego specyfikę (zlecenia są w arkuszu i są realizowane po założonej cenie w przeciwieństwie do brokerów ECN/STP gdzie zlecenia te sa przekazywane do LP i szukają dopiero realizacji. O brokerach MM nie wspominam).
Natomiast jeśli chodzi Ci o grę na wybicia to wszędzie dużym kapitałem będziesz miał problem. Gdyby tak nie było i zlecenia były realizowane bez poślizgów, albo z małymi to byłbym już bardzo bogaty
FT, Ty sobie jaja robisz czy piszesz powaznie?ForexTig3r pisze: Ja raz 30k na EJ dźwignia 1:500 posunąłem to poleciało 300pipów, ale ile w tym mojej zasługi tego nie wiem.