Więc takich co zarabiają trejdując, jest tylko 0,25% ...

daromanchester ja się załapałem do tych 0,25% więc szkolenie innych mnie nie interesuje ...daromanchester pisze:Godfather no to do roboty
Przebrnąłeś przez różne szkolenia więc z Twoją wiedzą i jeśli masz zdolności pedagogiczne możesz też się za to zabrać.
W czym problem?
Opory moralne raczej nie skoro interesujesz się spekulacją na fx
A czemu ktoś ma się chwalić tym , że zarabiaSATELLITE pisze:Co wy o tym sadzicie?
Zgadza się. Spora częśc gdyby dysponowała odpowiednim kapitałem mogłaby zarabiać. Przy odpowiednim depo wystarczy przecież 5-10% miesięcznie. Problem w tym, że zaczynając od 100 pln trzeba mieć sporo cierpliwości żeby dojść do momentu, aby utrzymać się z FX ...sonictune pisze:Czasami tak sobie myślę , że spora grupa z tych 95% bankrutów mogła by zarabiać gdyby tylko zmieniła swoje oczekiwania co do stopy zwrotu
To nie jest wielkosc kapitalu. To jest kwestia mentalnosci. Jak radzisz sobie z pozycja wartosci 100zl a jak z pozycja wartosci 10000zl. Kazdy ma jakis swoj prog bolu gdzie wartosc straty jest dla niego zbyt znaczaca w odniesieniu do trybu zycia.Godfather pisze:Zgadza się. Spora częśc gdyby dysponowała odpowiednim kapitałem mogłaby zarabiać. Przy odpowiednim depo wystarczy przecież 5-10% miesięcznie. Problem w tym, że zaczynając od 100 pln trzeba mieć sporo cierpliwości żeby dojść do momentu, aby utrzymać się z FX ...sonictune pisze:Czasami tak sobie myślę , że spora grupa z tych 95% bankrutów mogła by zarabiać gdyby tylko zmieniła swoje oczekiwania co do stopy zwrotu
Chyba się nie zrozumieliśmy. Jak masz duży kapitał, to możesz sobie pozwolić na bardzo małe ryzyko, a i tak są z tego wymierne korzyści ...Greenhaze pisze:To nie jest wielkosc kapitalu. To jest kwestia mentalnosci. Jak radzisz sobie z pozycja wartosci 100zl a jak z pozycja wartosci 10000zl. Kazdy ma jakis swoj prog bolu gdzie wartosc straty jest dla niego zbyt znaczaca w odniesieniu do trybu zycia.