A te wskaźniki to podaj maila to ci wyślę.
Koncepcja ZERO LINE by MightyOne
emulin zaraz , zaraz , ale nie może być tak jak jest to na drugim screenie , który przedstawiłeś ,że te większe świeczki zbudowałeś najpierw o ile dobrze policzyłem z 13 mniejszych świeczek , potem już z 9 , następnie z 6 i na końcu z 5 .
Nigdy czegoś takiego nie widziałem , zawsze trzeba łączyć tę samą liczbę świeczek w każdą kolejną .
Nigdy czegoś takiego nie widziałem , zawsze trzeba łączyć tę samą liczbę świeczek w każdą kolejną .
dlaczego nie można?macche pisze:emulin zaraz , zaraz , ale nie może być tak jak jest to na drugim screenie , który przedstawiłeś ,że te większe świeczki zbudowałeś najpierw o ile dobrze policzyłem z 13 mniejszych świeczek , potem już z 9 , następnie z 6 i na końcu z 5 .
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"
Można czy nie można. Kto to wie. Nie znam nikogo kto by w taki sposób łączył świece, ani nie wiem jaki to miałoby sens. Jak dla mnie świece działają takimi jakimi są. Więc wg mnie to tylko komplikowanie czegoś co z założenia miało być proste i funkcjonalne. Rozumiem kombinowanie na H1 w celu otrzymania różnych wersji świec z H4, ale takie coś czemu ma służyć to nie wiem. Im wyższy interwał tym większa wymowa świec. Dlatego D1 szczerze polecam 
"Najszybszy sposób, aby mieć 20 tysięcy zł na końcie, to zacząć grę z 40toma tysiącami bez żadnego planu"
wiadomo ze to kombinowanie, ale nie chciałem pokazać w jaki sposób można grać tylko w jaki sposób tworzą się świeczkisaku82pl pisze:Można czy nie można. Kto to wie. Nie znam nikogo kto by w taki sposób łączył świece, ani nie wiem jaki to miałoby sens. Jak dla mnie świece działają takimi jakimi są. Więc wg mnie to tylko komplikowanie czegoś co z założenia miało być proste i funkcjonalne. Rozumiem kombinowanie na H1 w celu otrzymania różnych wersji świec z H4, ale takie coś czemu ma służyć to nie wiem. Im wyższy interwał tym większa wymowa świec. Dlatego D1 szczerze polecam
"nie ważne jak dużo mleka może wypić twój sąsiad lub czy jego dzieci podkradają ser żółty z kanapek swoich rówieśników, tak naprawdę ważne jest to czy potrafiłbyś przepłynąć jezioro mając schowanego w kieszeni banana i 3 litry bezołowiowej benzyny"
Witam wszystkich zerolineowcow. Chcialem podziekowac shadiemu za wklad w ten top. Zaczalem jakis czas temu grac tym sys. Mam pytanie, czy ktos widzi jeszcze shorta na edku i powinnismy poleciec mniej wiecej do polowy tej zielonej momo, a tam odbic sie w longa ?
Dodano po 3 godzinach 11 minutach:
Nikt juz nie gra ? Wpadl mi tp +40 pipsow na edku
Dodano po 3 godzinach 11 minutach:
Nikt juz nie gra ? Wpadl mi tp +40 pipsow na edku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rybako czasem lepiej się innymi nie sugerować bo można ominąć swoją dobrą analizę a zagrać nieprzemyślane cudze wejście. To tak odnośnie Twojego ostatniego posta.
I kolejny komentarz do ostatniego posta, pomyśl jak wyglądałby ten wątek gdyby wszyscy pisali tutaj takie posty ? z niespełna 100 stron zrobiłoby się 200 z czego te dodatkowe 100 byłyby bezwartościowe, od pytań odnośnie wejść jest inny dział i przystosowany do tego temat w "czasówkach".
Co do samego momo to miło wspominam okres gry tym systemem ale tak jak pisze Fesiek nie samym momo człowiek żyje.
Pozdrawiam
I kolejny komentarz do ostatniego posta, pomyśl jak wyglądałby ten wątek gdyby wszyscy pisali tutaj takie posty ? z niespełna 100 stron zrobiłoby się 200 z czego te dodatkowe 100 byłyby bezwartościowe, od pytań odnośnie wejść jest inny dział i przystosowany do tego temat w "czasówkach".
Co do samego momo to miło wspominam okres gry tym systemem ale tak jak pisze Fesiek nie samym momo człowiek żyje.
Pozdrawiam
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”