Równie dobrze te transakcje mogły byc otwarte 2-3 dni temuGREENFX pisze:Oj działo sie działo

Wiem czepiam się. Good job

mam nadzieje, że miesiąc wystarczy... omfg ile tych stron jest.saku82pl pisze:masz, i dozobaczenia za miesiąć +
http://kreslik.com/forums/viewtopic.php ... hlight=nla
btw mam pytanie, które powinienem zadać na początku. Co takiego ważnego jest w tym wątku??? i jak on się ma do tego tematu tutaj??saku82pl pisze:no jest jest, mi tam miesiac nie wystarczyl, ale pozniej mialem "streszczenie" ktore sie szybciej czyta, powodzenia
Od którejś tam strony w tym wątku pojawia się gość MightyOne, który jest autorem Zero Line i przedstawia metodologię. TheRumpledOne to gość, który wymyślił całą masę systemów i wskaźników, gość który bardzo pomaga nowych traderom itd. Ogólnie warto poczytać i się doskonalić.emulin pisze:btw mam pytanie, które powinienem zadać na początku. Co takiego ważnego jest w tym wątku??? i jak on się ma do tego tematu tutaj??saku82pl pisze:no jest jest, mi tam miesiac nie wystarczyl, ale pozniej mialem "streszczenie" ktore sie szybciej czyta, powodzenia
a i co to za typy ten TheRumpledOne i MightyOne???
i to zamierzam zrobic, tylko ze troche tego czytania jest. Czytam teraz cały wątek z BabyPips(nie wiem, warto??? czy odrazu cały temat na kresliku...?).RAY of Sunshine pisze:Od którejś tam strony w tym wątku pojawia się gość MightyOne, który jest autorem Zero Line i przedstawia metodologię. TheRumpledOne to gość, który wymyślił całą masę systemów i wskaźników, gość który bardzo pomaga nowych traderom itd. Ogólnie warto poczytać i się doskonalić.emulin pisze:btw mam pytanie, które powinienem zadać na początku. Co takiego ważnego jest w tym wątku??? i jak on się ma do tego tematu tutaj??saku82pl pisze:no jest jest, mi tam miesiac nie wystarczyl, ale pozniej mialem "streszczenie" ktore sie szybciej czyta, powodzenia
a i co to za typy ten TheRumpledOne i MightyOne???
Pozdrawiam!
zgłębia tajniki gry scrabble u boku swojej wybranki popijając to i owo:)emulin pisze:
ten temat powstał dokadnie rok temu, ciekawe jak do tej pory sobie shadi radzi, czy zagląda tu jeszcze, czy już na Kajmanach jachtem sobie pływa![]()