W Kangura to i ja nie wchodziłem. Pisałem w czasówkach.
Co do golda to z SL to widać że mnie nie zrozumiałeś! Skąd wisze jak ja mam rozwiniętą sprawę SL i jak to wyglądało z Goldem. Napisałem że wejscie było ale na szczycie knota na H4 wiec nie wiem co ma tutaj twój wrzut z SL?
Z tym że to wróżenie z fusów to do końca sie z tym nie zgodze.
Widzisz nie którzy biorą treid gdy cena znajdzie sie na ZL bez potwierdzen w nastepnych świecach. Było juz o tym pisane że to bardzo ryzykowne i co nie którzy tak grają. Wedłóg zalecen powinno sie poczekac na dwa knoty itp. itd.
Czasami tez tak robie ale tylko i wyłącznie jak przymule z tranzakcją i skminie juz po czasie.
Co do kangura to jedynie przykład i wejscie było dobre wiec nie wiem co masz do tego setupu? Wejscie w niebieskiej strefie. Nie w momencie załanczania screena!!!!!!!!! Screen jest musztardą po obiedzie i załaczony w ramach wyjasniania ze mozliwosc wejscia była.
Co do tego krzyczenia to moze i masz racje ze troche przesadziłem ale fakt jest taki ze to był jedynie przykład i mysle ze warto uczulic co nie któych ze nalezy uwazac na taki styl podejmowania decyzji. Ja nie podejmuje decyzji tylko w oparciu o ZL i ten setup był profitowy ale wcale nie radze tak grać!
Gram jak hazardzista i nie radze nikomu grac tak jak ja stąd jasno wolałem to podkreślić. Pozdro
A co do A8 to hmm zarobiłem w tamtym tygodniu ale na porsche GT3 na GBPUSD
Wiecej pragnien póki co nie mam teraz wsytarczy kosic na chleb.
Oczywiście wszystkie tranzakcje na koncie demo żeby nie było
Ty faktycznie HEX miałem caps locka a to nie było zamierzone

sorki
Dodano po 8 godzinach 26 minutach:
Chyba załapałem z tym kangurem! To miałeś na myśli?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.