IronFx
Re: IronFx
Witam
Również od dłuzszego czasu oczekuję na wypłatę z Ironfx.
Również od dłuzszego czasu oczekuję na wypłatę z Ironfx.
-
- Bywalec
Szukam listy kontaktowej email do dystrybucji not prasowych - blogi branżowe, inne media
Składamy zawiadomienie do pierwszej prokuratury krajowej maks w w ciągu 10 dni
Czy jest ochotnik który złoży zawiadomienie do KNF i podzieli się szablonem?
dwi kancelarie cypryjskie chcą nas reprezentować.
Plan działania jest taki:
Zawiadomienia do regulatorów, załatwienie ostrzeżenia KNF
Pozew zbiorowy - trwają rozmowy z kancelariami
Zawiadomienia do prokuratur - potrzeby chętny do przygotowania zawiadomienia dla Warszawy w oparciu o dokumentację która już jest w obróbce na potrzeby prokuratury w Rzymie
Profesjonalne informowanie mediów
Ewentalnie jakaś scena typu pikieta przed biurem (albo w biurze...) jako kolorowy akcent dla mediów ale to opcjonalnie
Zawiadomienia do prokuratur - potrzeby chętny do przygotowania zawiadomienia dla Warszawy w oparciu o dokumentację która już jest w obróbce na potrzeby prokuratury w Rzymie
Ewentalnie jakaś scena typu pikieta przed biurem (albo w biurze...) jako kolorowy akcent dla mediów ale to opcjonalnie
-
- Stały bywalec
Utwierdziles nas tylko w przekonaniu ,ze ten adam sokolik to zwykly naciagacz.MaciekFXstocks pisze:Jeszcze raz odpowiem nt . PANA Adamsokolik@onet.eu Pracują z nim ludzie, którym zaufało już kilku moich znajomych. Nikt nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń. Informują na bieżąco o postępach w odzyskaniu pieniędzy. Moje pieniądze już odzyskali. Zakładam, że innych też odzyskają. A może osoby piszące niepochlebne opinie to nie są pracownicy IronFX. Poza tym, ten biznes jakim jest windykacja nie jest przejrzysty. Ważne aby był skuteczny. Ja się cieszę, że na nich trafiłem. Jeśli ktoś uważa, że uczciwe pieniądze da się odzyskać dług gdzie indziej, to niech tam idzie. rozeznalem się w wielu firmach. Oczywiście było wiele takich, że pięknymi stronami www, infolinią, cuda wianki ogólnie. Ceny? Kosmos. Trzy razy tyle co zapłaciłem i do tego wszystko płatne niezależnie od wyniku. Tutaj zapłaciłem cześć przed, część po odzyskaniu. Każdy niech robi jak uważa, ale ja mam prawo aby polecić adamsokolik@onet.eu i bardzo polecam!!!!!
Sam sobie odpowiadasz na swoje posty.Gratuluje inteligencji
-
- Stały bywalec
Zdecydowanie odradzam takie działania. Są one kosztochłonne, a szansa powodzenia, przez co rozumiem zwrot pieniędzy na konto inwestorów, prawie żadna. Takie są smutne fakty niestety.
Straightliner pisze:Szukam listy kontaktowej email do dystrybucji not prasowych - blogi branżowe, inne media
KNF na swojej stronie ma gotowy szablon : https://www.knf.gov.pl/dane_wspolne/Ser ... cyjnej.jspStraightliner pisze: Czy jest ochotnik który złoży zawiadomienie do KNF i podzieli się szablonem?
Jedno zawiadomienie nie wystarczy , im więcej osób wypełni szablon tym większa szansa ze KNF szybciej się tym zajmie.
To nic nie kosztuje więc warto aby wypełniły go również osoby którym Iron zalega nawet stosunkowo niewielkie pieniądze.
Życze wszystkim, zeby odzyskali swoja wplacona kase bo to najgorsze kur... ze strony broka - blok srodkow do odwolania , a na horyzoncie nawet bankructwo. Adamskolik czy inny kamil to jednak ewidentnie naciagacz z multikontem i mysle ze mod powinien troche wyczyscic watek. Nie wiem co gorsze, nieczuciwy brok czy naciaganie ludzi w trudnej sytuacji..adamsokolik pisze:Zdecydowanie odradzam takie działania. Są one kosztochłonne, a szansa powodzenia, przez co rozumiem zwrot pieniędzy na konto inwestorów, prawie żadna. Takie są smutne fakty niestety.
Straightliner pisze:Szukam listy kontaktowej email do dystrybucji not prasowych - blogi branżowe, inne media
-
- Stały bywalec
Rozumiem, że według Pana pojęcia rzeczywistości każdy kto nie chce pomóc za darmo to złodziej
Proponuję nieco stosować ton wypowiedzi. odebrane o np. "naciąganie" itp mogą się przekształcić w spór prawnym, a chyba nie chciałby pojawić się np. w prokuraturze celem złożenia wyjaśnień? Pozdrawiam Kamil

- aniacfiszan
- Gaduła
To Kamil czy Adam??!! Oszust! proszę mnie podać do prokuratury (ciekawe..).... oszust uważać! i proszę przestać wykorzystywać czyjeś i tak już nieciekawe finansowo położenie do wzbogacenia się.
Potwierdź swoją tożsamość, wrzuć papiery potwierdzające twoje kwalifikację, podaj adres profilu zawodowego itp. Nie masz podstaw, aby pozywać tu kogokolwiek. Bo sam jak na razie, fałszujesz swoją tożsamość na nawigatorze, i niczego nie udowodniłeś. Dla użytkowników, jesteś tu tylko gostkiem, który nie podał nawet, swojego prawdziwego imienia i nazwiska, o zawodzie już nie wspominając.adamsokolik pisze:Rozumiem, że według Pana pojęcia rzeczywistości każdy kto nie chce pomóc za darmo to złodziejProponuję nieco stosować ton wypowiedzi. odebrane o np. "naciąganie" itp mogą się przekształcić w spór prawnym, a chyba nie chciałby pojawić się np. w prokuraturze celem złożenia wyjaśnień? Pozdrawiam Kamil
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
Masz jakiś papier z tego przelewu od Irona? Może któryś ze znajomych ma? Możesz go wkleić.MaciekFXstocks pisze:Jeszcze raz odpowiem nt . PANA Adamsokolik@onet.eu Pracują z nim ludzie, którym zaufało już kilku moich znajomych. Nikt nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń. Informują na bieżąco o postępach w odzyskaniu pieniędzy. Moje pieniądze już odzyskali. Zakładam, że innych też odzyskają. A może osoby piszące niepochlebne opinie to nie są pracownicy IronFX. Poza tym, ten biznes jakim jest windykacja nie jest przejrzysty. Ważne aby był skuteczny. Ja się cieszę, że na nich trafiłem. Jeśli ktoś uważa, że uczciwe pieniądze da się odzyskać dług gdzie indziej, to niech tam idzie. rozeznalem się w wielu firmach. Oczywiście było wiele takich, że pięknymi stronami www, infolinią, cuda wianki ogólnie. Ceny? Kosmos. Trzy razy tyle co zapłaciłem i do tego wszystko płatne niezależnie od wyniku. Tutaj zapłaciłem cześć przed, część po odzyskaniu. Każdy niech robi jak uważa, ale ja mam prawo aby polecić adamsokolik@onet.eu i bardzo polecam!!!!!
Czy jesteś trzecim wcieleniem Adam Sokolik, Kamila Ch czy jeszcze tam kogo!
Skąd mamy wiedzieć że ten "windykator" to nie podupadły pracownik Irona (lub grupa/układ) który se dorabia na boku i za 3 tysiaki robi przelewy temu kto mu zapłaci.