IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

Straightliner
Bywalec
Bywalec

Re: IronFx

Post autor: Straightliner »

Proponuję wytoczenie procesu na Cyprze w oparciu o pozew zbiorowy, chętnych proszę o kontakt pod wawdirect@t.pl, egzekucję zrobimy z wyroku i po problemie.

Rozmawiam na ten temat z traderami z innych krajów europejskich.

Koszty będą odzyskane od IronFX więc to lepsze rozwiązanie niż dziwne propozycje windykacji.

Potrzebna grupa chętnych i cypryjski prawnik, to drugie spróbuję sam na szybko zorganizować i przedstawić propozycję do akceptacji.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: andrzej-sk »

dtrader pisze:
adamsokolik pisze:Drodzy Forumowicze.
W te pędy odpowiadam z przyjemnością na poruszone kwestie. Otóż :
Nie jestem adwokatem.
Zajmuję się windykacją kilka lat.
Jeżeli ktoś nie jest zainteresowany ofertą pomocy opartej na uczciwym wynagrodzeniu to nie ma potrzeby się denerwować.
Jeden z naszych Klientów, po prośbie rekomendarekomendacji z mojej strony napisał na forum to co uważał za stosowne. Proszę nie oburzac się, że komuś się coś udało, a Pani/Panu nie.
I najważniejsze. Zakładając, że windykacja, nie tylko od IRONA, ale nawet ogólnie, opierała się na wysłaniu pisma do Zarządu Firmy, to dlaczego Pani/Pan tak nie zrobili? Taka czynność kosztuje zapewne jeszcze mniej niż 2000 zł.
Tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia w odzyskaniu środków.

Jeśli Pan zajmuje się windykacją kilka lat i nie stać Pana na normalnego firmowego maila i na stronę internetową to świadczy na jakim poziomie są takie usługi. Jeśli rzeczywiście coś takiego ma miejsce to proszę o więcej szczegółów na temat takiej działalności.
Tak , jasne gostek zajmuje się windykacją już kilka lat. Jeżdzi bezpośrednio do prezesów itd. itd. Na codzień jednak od kilku lat piastuje stanowisko starszego konsultanta w firmie KRUK SA. :D :mrgreen: Dlatego taki ma mail, bo ostatnio słabo zarabiają.
Poza tym gościu jest z zawodu windykatorem :shock: tak jak z serialu Alternatywy cieć był z zawodu dyrektorem.
Żenada. Szukają głupszych od siebie a to może być trudne.

Jakby ktos miał chęc to proszę o przelew kilku tysiaków na konto-- obiecuje , że pomogę w odzyskaniu kasy. Moje usługi może polecić Czesiu, Józiu no i Wacuś. Jestem skuteczny do bólu. :D :564:

Straightliner
Bywalec
Bywalec

Post autor: Straightliner »

Szanowni Państwo,

Kilka faktów. Mam zgłoszenia od poszkodowanych na ok. 200 tys. Euro.

Część poszkodowanych nigdy nie dostawała żadnych bonusów od IronFX.

Pracujemy nad pakietem pozwów cywilnych na Cyprze i nad kilkoma zawiadomieniami o popełnieniu przestępstwa do prokuratur europejskich.

Proszę o kontakt od poszkodowanych, którzy zechcą przynajmniej w kilku zdaniach bez podawania kwot roszczeń przedstawić swoją sytuację w jęz. angielskim, niemieckim lub włoskim na potrzeby wsparcia zawiadomień do prokuratur.

Cały czas zbieram zainterowanych pozwem cywilnym na Cyprze.

-- 09 kwie 2015, 07:11 --

Szanowni Państwo,

Jest korzystna oferta sprawdzonej kancelarii cypryjskiej, proszę o pilny kontakt w celu zapoznania się z ofertą i samodzielnej jej weryfikacji najpóźniej do piątku (jutro) godz. 12:00.

Pozywamy zbiorowo IronFX jako grupa europejska, druga po słynnych 50 Chińczykach.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: adamsokolik »

Zastanawiam się czy oby na pewno niektóre osoby znalazły się na właściwym forum. Można odnieść wrażenie, że to branżowy portal, a temat wątku określony jest jasno. Niestety jak widać są tu i tacy, którzy z zawodu są hejterami, a z branżą i IronFX nie mają za wiele wspólnego. No cóż, na naszym padole :-) Pozdrawiam Kamil
andrzej-sk pisze:
dtrader pisze:
Nie jestem adwokatem.
Jeżeli ktoś nie jest zainteresowany ofertą pomocy opartej na uczciwym wynagrodzeniu to nie ma potrzeby się denerwować.
Jeden z naszych Klientów, po prośbie rekomendarekomendacji z mojej strony napisał na forum to co uważał za stosowne. Proszę nie oburzac się, że komuś się coś udało, a Pani/Panu nie.
I najważniejsze. Zakładając, że windykacja, nie tylko od IRONA, ale nawet ogólnie, opierała się na wysłaniu pisma do Zarządu Firmy, to dlaczego Pani/Pan tak nie zrobili? Taka czynność kosztuje zapewne jeszcze mniej niż 2000 zł.

Jeśli Pan zajmuje się windykacją kilka lat i nie stać Pana na normalnego firmowego maila i na stronę internetową to świadczy na jakim poziomie są takie usługi. Jeśli rzeczywiście coś takiego ma miejsce to proszę o więcej szczegółów na temat takiej działalności.
Tak , jasne gostek zajmuje się windykacją już kilka lat. Jeżdzi bezpośrednio do prezesów itd. itd. Na codzień jednak od kilku lat piastuje stanowisko starszego konsultanta w firmie KRUK SA. :D :mrgreen: Dlatego taki ma mail, bo ostatnio słabo zarabiają.
Poza tym gościu jest z zawodu windykatorem :shock: tak jak z serialu Alternatywy cieć był z zawodu dyrektorem.

Jakby ktos miał chęc to proszę o przelew kilku tysiaków na konto-- obiecuje , że pomogę w odzyskaniu kasy. Moje usługi może polecić Czesiu, Józiu no i Wacuś. Jestem skuteczny do bólu. :D :564:
-- 09 kwie 2015, 07:11 --

Zastanawiam się czy oby na pewno niektóre osoby znalazły się na właściwym forum. Można odnieść wrażenie, że to branżowy portal, a temat wątku określony jest jasno. Niestety jak widać są tu i tacy, którzy z zawodu są hejterami, a z branżą i IronFX nie mają za wiele wspólnego. No cóż, na naszym padole :-) Pozdrawiam Kamil
andrzej-sk pisze:
dtrader pisze:
Nie jestem adwokatem.

-- 09 kwie 2015, 07:12 --

andrzej-sk pisze:
dtrader pisze:
Nie jestem adwokatem.

kamilioner
Bywalec
Bywalec

Post autor: kamilioner »

Profit trader Pan Smug, który tak bardzo polecał IronFX z korzyściami w postaci bonusów od niego, podesłał dziś komunikat, że zawiesza współpracę z brokerem. Ponadto również on sam ma problem z wypłatą-ciekawe :shock: .
Pozwolę sobie tu dodać jeszcze swoją historię, również zleciłem wypłatę i po prawie miesiącu po męczeniu czatu pol/ang, oraz maili bez odpowiedzi do opiekuna odzyskałem kwotę 9 tysięcy, lecz został jeszcze tysiąc, który już miesiąc czeka.

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Damian77 »

kamilioner pisze:Profit trader Pan Smug, który tak bardzo polecał IronFX z korzyściami w postaci bonusów od niego, podesłał dziś komunikat, że zawiesza współpracę z brokerem. Ponadto również on sam ma problem z wypłatą-ciekawe :shock: .
u każdego brokera nie można wypłacać z demo

Awatar użytkownika
aniacfiszan
Gaduła
Gaduła

Post autor: aniacfiszan »

adamsokolik pisze:Zastanawiam się czy oby na pewno niektóre osoby znalazły się na właściwym forum. Można odnieść wrażenie, że to branżowy portal, a temat wątku określony jest jasno. Niestety jak widać są tu i tacy, którzy z zawodu są hejterami, a z branżą i IronFX nie mają za wiele wspólnego. No cóż, na naszym padole :-) Pozdrawiam Kamil
[/quote]

Tu wyraźnie widać, że ten Pan oszukuje, wcześniej podpisuje się jako Adam Sokolik a teraz pisze: "pozdrawiam Kamil" a wcześniej pisałam, że ten pan działa też jako Kamil XXXX " przynajmniej sam się wydał.

Co do IronFX to ostatnio zrealizowali 2 wypłaty złotówkowe z zablokowanych kont na 7 i okolo 20tys zl, ale poza tym nic się nie ruszyło, a tamta kasa czekała też ponad miesiąc. I dalej zero informacji i zero czegokolwiek. Ja nadal czekam na wypłatę 100 usd za IB :/

Awatar użytkownika
Zatoichi
Gaduła
Gaduła

Post autor: Zatoichi »

adamsokolik pisze:Zastanawiam się czy oby na pewno niektóre osoby znalazły się na właściwym forum. Można odnieść wrażenie, że to branżowy portal, a temat wątku określony jest jasno. Niestety jak widać są tu i tacy, którzy z zawodu są hejterami, a z branżą i IronFX nie mają za wiele wspólnego. No cóż, na naszym padole :-) Pozdrawiam Kamil
Nie ma się co zastanawiać. Niektóre osoby pomyliły forum z medycznym i powinny je niezwłocznie zmienić!
"Osobowość mnoga to potocznie rozdwojenie jaźni. Zaburzenie to charakteryzuje obecność u jednego człowieka co najmniej dwóch niezależnych i różniących się od siebie osobowości, które naprzemiennie wpływają na zachowanie chorego. ... "
http://www.poradnikzdrowie.pl/psycholog ... 36603.html

jackub

Post autor: jackub »

Czyżby nadzór Cypryjski sie budził???
http://www.financemagnates.com/forex/re ... o-clients/

MaciekFXstocks
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: MaciekFXstocks »

Jeszcze raz odpowiem nt . PANA Adamsokolik@onet.eu Pracują z nim ludzie, którym zaufało już kilku moich znajomych. Nikt nie ma jakichkolwiek zastrzeżeń. Informują na bieżąco o postępach w odzyskaniu pieniędzy. Moje pieniądze już odzyskali. Zakładam, że innych też odzyskają. A może osoby piszące niepochlebne opinie to nie są pracownicy IronFX. Poza tym, ten biznes jakim jest windykacja nie jest przejrzysty. Ważne aby był skuteczny. Ja się cieszę, że na nich trafiłem. Jeśli ktoś uważa, że uczciwe pieniądze da się odzyskać dług gdzie indziej, to niech tam idzie. rozeznalem się w wielu firmach. Oczywiście było wiele takich, że pięknymi stronami www, infolinią, cuda wianki ogólnie. Ceny? Kosmos. Trzy razy tyle co zapłaciłem i do tego wszystko płatne niezależnie od wyniku. Tutaj zapłaciłem cześć przed, część po odzyskaniu. Każdy niech robi jak uważa, ale ja mam prawo aby polecić adamsokolik@onet.eu i bardzo polecam!!!!!

ODPOWIEDZ