IronFx
Re: IronFx
Ja o rozwoju sytuacji na forum powiadomię - mam nadzieję że pozytywnie
-
- Stały bywalec
Witam
Czy ktoś z Was został wprowadzony do Irona przez FXForce?
Ja zostałem - masz pytania lub trzeba wymienić poglądy to pisz na pwregismelnik pisze:Witam
wyplata zrealizowana na koncie w ciagu 48 godzin.wiec tak jak zwykle
U mnie podobnie - z konta zdjęta dyspozycja - dodatkowo poinformowany zostałem przez opiekuna z IronFX , całe niepokoje nastąpiły po tym art w Comparic no ale każdy powinien być w miarę czujny - w końcu mamy ewentualne straty wliczone ale nie w postaci "kukułek" na koncie
Zal mi was... Wyplaty maja wstrzymane tylko osoby, ktore oszukiwaly na bonusie i przestancie rzucac blotem, po za IronFX nie ma na PL lepszego brokera, widac ze kazdy musi sie sam przekonac i troche stracic u innych!
Bardzo cię proszę nie używaj tego typu uogólnien, uogólnienia są narzędziem propagandowym i służą do zaciemniania sprawy. Dziwienie się że ludzie obawiają się o swoje zgromadzone i wypracowane środki jest .... jakby tu powiedzieć.... "dziwne".fiskusz pisze:Zal mi was... Wyplaty maja wstrzymane tylko osoby, ktore oszukiwaly na bonusie i przestancie rzucac blotem, po za IronFX nie ma na PL lepszego brokera, widac ze kazdy musi sie sam przekonac i troche stracic u innych!
Mamy do czynienia z seria bankructw brokerów, nie tak dawno mieliśmy problemy z "reorganizacja cypryjskiego systemu bankowego" , mamy podskoki CHF-ów, firmy istniejące od lat znikły w ułamku chwili, mamy umowy podpisane w taki sposób że nic nam nie jest zagwarantowane i całe ryzyko spada na nas, nawet nie za nasze wadliwe działania, A TY SIE DZIWISZ że ludzie boją się o swoje pieniądze.... po czym wykorzystujesz moment aby zachwalić IronFX, kuriozalne dosyć, nieprawdaż?!
Każdy broker pracuje dla siebie a nie dla ciebie, ani dla mnie
Nikogo nie zachwalam, ale sprawdzilem wszystkich polskich brokerow, dzialam od 10 lat, jak ironfx sie popsuje to na pewno o tym napisze, na te chwile nie ma problemow i lepiej, zeby tak zostalo. Zerknij do dzialu XM, dodalem dwie fotki z realnego konta i dlugo mozna pisac. 

fiskusz ty się dziwisz że ludzie się boją o swoją kasę a nie jest tez dziwne że działasz 10 lat a rejestrujesz się na forum kilka dni temu a aktywność twoja jest skupiona głównie na temacie IronFX ? Ależ to może tylko zbieg okoliczności.fiskusz pisze:Nikogo nie zachwalam, ale sprawdzilem wszystkich polskich brokerow, dzialam od 10 lat, jak ironfx sie popsuje to na pewno o tym napisze, na te chwile nie ma problemow i lepiej, zeby tak zostalo. Zerknij do dzialu XM, dodalem dwie fotki z realnego konta i dlugo mozna pisac.
Piszesz że Iron taki cacy , a XM taki be i oczywiście masz konta real u obydwu broków więc biorąc pod uwagę twoje 10 lat doświadczenia, nie wydaje ci się dziwne że taki doświadczony trader jak ty powinien zrezygnować czym prędzej ze współpracy XM ? Ależ to może tylko zbieg okoliczności.
Nie dziwi cię że jeśli sąd cypryjski przychyli się do pozwu zbiorowego i nakaże wypłatę tych 1,25 milionów USD + odsetki + koszty to odbije się to negatywnie na IronFX ? Ależ może to też tylko zbieg okoliczności.
No i jak już takie same dobre doświadczenia masz z Iron to może oświeć nas tu wszystkich co ma Iron takiego czego nie mają inni brokerzy ?
Bardzo proszę.
No chyba że przez zbieg okoliczności jesteś pracownikiem IronFX i dostałeś polecenie służbowe dzielnie i zażarcie bronić całkiem przeciętnego brokera ( delikatnie ujmując )
Krotko o Ironfx:
Nie blokuja MT4, opcji zamkniecia zlecenia tak jak to robi-a inni brokerzy, czasami przez 5-15 min nie mozna zamknac zlecenia i juz nie chodzi nawet o zyskowne zlecenia.
Pozycje majace SL sa realizowane po 1-2 pipsach, a nie jak u innych po 20-30 lub wcale...
Spreed 1.6-1.9 na eurusd wedlug mnie jest ok.
Wyplaty w ciagu 24-48 godzin bez zbednych telefonow od managera " juz Pan wyplaca?" "cos sie stalo?"
Najlepsze bonusy, ktore mozna wykorzystac w calosci, a nie jak np. HotForex przy spadku depo do 115% bonus 100% jest odejmowany-parodia i czekanie, kiedy klient sie wylozy.
Minusy: Poslizgi pod dane, po danych wszystko wraca do normy, moze je przeskoczyc uzywajac EA lub nie grac w dane, bo najwieksze ryzyko.
Wedlug mnie IronFX to najlepszy broker MM, co do ECN to nie korzystalem z ich uslug.
Wiecej nie bede sie wypowiadal w temacie Ironfx, najlepiej niech kazdy sprawdzi kilku brokerow, a pozniej wybierze tego wlasciwego.
Nie blokuja MT4, opcji zamkniecia zlecenia tak jak to robi-a inni brokerzy, czasami przez 5-15 min nie mozna zamknac zlecenia i juz nie chodzi nawet o zyskowne zlecenia.
Pozycje majace SL sa realizowane po 1-2 pipsach, a nie jak u innych po 20-30 lub wcale...
Spreed 1.6-1.9 na eurusd wedlug mnie jest ok.
Wyplaty w ciagu 24-48 godzin bez zbednych telefonow od managera " juz Pan wyplaca?" "cos sie stalo?"
Najlepsze bonusy, ktore mozna wykorzystac w calosci, a nie jak np. HotForex przy spadku depo do 115% bonus 100% jest odejmowany-parodia i czekanie, kiedy klient sie wylozy.
Minusy: Poslizgi pod dane, po danych wszystko wraca do normy, moze je przeskoczyc uzywajac EA lub nie grac w dane, bo najwieksze ryzyko.
Wedlug mnie IronFX to najlepszy broker MM, co do ECN to nie korzystalem z ich uslug.
Wiecej nie bede sie wypowiadal w temacie Ironfx, najlepiej niech kazdy sprawdzi kilku brokerow, a pozniej wybierze tego wlasciwego.